Із поверненням, пане гетьмане!

Із поверненням, пане гетьмане!

Відколи багатостраждальний пам’ятник видатному гетьману Івану Мазепі, виготовлений на зібрані українськими патріотами кошти іще сім років тому, але так і не встановлений через бюрократичні перепони, нарешті привезли з Київського творчо-виробничого комбінату «Художник», на території якого він увесь цей час зберігався, і минулоріч на Покрову презентували полтавцям, серед них почалися суперечки: схожий чи ні? Що й не дивно, адже чи не на всіх портретах Іван Мазепа має різний вигляд.

Переведи мене через війну

Переведи мене через війну

Вінниччина перманентно вибухає різноманітними мітингами, поряд iз традиційними соціально-політичними претензіями обласний центр ще й час від часу «хортить», тобто небайдужі громадяни домагаються звільнення місцевого активіста Юрія «Хорта».

Час подякувати Ющенку

Час подякувати Ющенку

Якби українці не поставилися скептично до ідей Віктора Ющенка, то зараз могли б сподіватися на реальний захист НАТО від російської агресії. «Згідно з опитуваннями групи «Рейтинг», 80% українців вважають Голодомор 1932—1933 років геноцидом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пані банкір

Пані банкір

За даними соціологів Інституту Горшеніна, голові Нацбанку України Валерії Гонтаревій довіряють лише 2,8% респондентів. Це один із найгірших результатів серед чиновників її рангу, проте саму Гонтареву така «популярність», очевидно, не засмучує.

Всі статті рубрики