Бронзові вулиці рідного міста

Бронзові вулиці рідного міста

Незвичайний подарунок отримали тернополяни — в самому центрі міста, біля Архікатедрального собору і неподалік міськради, було встановлено бронзову копію ( у масштабі 1:800) історичного ядра Тернополя, яким він був на початку минулого століття.

Кому вгору, кому вниз

Кому вгору, кому вниз

Сьогодні відзначається міжнародний день боротьби за права інвалідів, проте у наших містах ця дата — тільки на папері. Після зобов’язання влади облаштувати пандусами підйоми, переважна більшість підприємців виконала наказ по-своєму, тобто задля годиться.

Свій до свого по своє

Свій до свого по своє

Не лише OLX чи будь-яка інша інтернет-«барахолка» може похвалитись благочинною місією допомоги тим, хто потребує певних речей, але не має на це зайвих коштів. Вінницьке комунальне підприємство «ЕкоВін» запустило новий соціальний проект — збір речей, які були у вжитку. Їх не треба чекати з-за кордону, це місцевий секонд-хенд від земляків.

«Котком» по ковзанці

«Котком» по ковзанці

Натиснути на мера міста за допомогою дитячих емоцій зважилися доведені до відчаю дорослі. Адже через економічні труднощі головний спортивний комплекс міста «Гольфстрім» припинив свою діяльність. Зараз містяни збирають підписи під електронною петицією, в якій закликають владу міста не кидати дітей напризволяще та перевести льодовий комплекс на державне фінансування.

На все воля Божа

На все воля Божа

У день Великодня жахлива ДТП сталася у Кривому Розі. Причому жахлива як за своїми обставинами, так і тим, хто став її жертвами. Адже загинув 39-річний священик, настоятель храму Сорока мучеників Севастійських у селі Глеєватка Криворізького району Анатолій Стариченко.

Блакитне паливо стає золотим

Блакитне паливо стає золотим

Травневими вихідними терплячі українці, вкотре зціпивши зуби, отримали чергову порцію сюрпризів від уже нового уряду на чолі з Прем’єром Володимиром Гройсманом. Із 1 травня ціна на газ оновилася, i як наслідок — опалення та гаряча вода подорожчали «всього лише» на якихось... 80%.

Так зване «пасхальне перемир’я»

Так зване «пасхальне перемир’я»

Незважаючи на те, що наприкінці минулого тижня Тристороння контактна група в Мінську заявила про підтримку режиму повного припинення вогню, починаючи з 30 квітня 2016 року (напередодні та під час Великодніх і травневих свят), бойовики продовжували обстріли позицій ЗСУ. Найбільше порушень було зафіксовано в Широкиному, Авдіївці та Мар’їнці.

Вашу «трійку» бито

Вашу «трійку» бито

Заплутана історія авіакатастрофи малайзійського «Боїнга», що сталася на Донбасі влітку 2014 року, здається, потроху розплутується. Увесь цей час слідчі з’ясовували, хто винний у смерті більш ніж 200 людей. У попередніх звітах міжнародних експертів було визначено, що літак збили з російського боку ракетною установкою «Бук».

Всі статті рубрики