Курортна зона... для бандитів

Курортна зона... для бандитів

Тільки за одну добу місцеві поліцейські знешкодили автомобіль, начинений вибухівкою, встановили особу злочинця, який закидав гранатами вітрину місцевого магазину, а також викрили банду «тітушок» із Запорізької області, яка влаштувала стрілянину по мешканцях Новоолексіївського району.

Гальмують

Гальмують

Антимонопольний комітет скасував тендер львівського комунального АТП-1 на закупівлю 55 низькопідлогових автобусів. Попередньо колегія АМКУ розглянула скаргу ТОВ «УкрЄвроМАЗ» щодо порушення Львівським комунальним автотранспортним підприємством №1 порядку проведення процедури закупівлі автобусів у кількості 55 одиниць.

Новий фейс безхатченків

Новий фейс безхатченків

Працівники Служби безпеки знайшли в Івано-Франківську друкарню, де виготовляли підробні паспорти. У підпільному видавництві друкували внутрішні українські закордонні паспорти та посвідки на тимчасове проживання в Україні. Клієнтами друкарні були люди, що купували паспорти для виїзду за кордон та іноземці, які не мали законних підстав проживати на території України.

Ще політаємо!

Ще політаємо!

Майже два роки українська льотчиця Надія Савченко перебуває за російськими ґратами. Втім за кілька тижнів полонянка може повернутися додому — переконаний Президент Петро Порошенко. Під час останньої розмови з главою Кремля було домовлено про терміни повернення Савченко в Україну. При цьому Президент закликав політиків не втручатися в процес звільнення українки і не коментувати його. За словами глави держави, декілька разів мали місце випадки, «коли саме необережні коментарі шкодили справі і відтерміновували вирішення цього питання».

Три «Нобеля»

Три «Нобеля»

Біля входу до головного корпусу Харківського національного університету імені Василя Каразіна встановили погруддя одразу трьох лауреатів Нобелівської премії Іллі Мечникова, Лева Ландау і Саймона Кузнеця. Усі три пам’ятники було створено скульпторами Олександром Рідним та Анною Кузнецовою в одній стильовій манері, але з максимальним відтворенням індивідуального характеру кожного із вчених.

Ланцюгова реакція Чорнобиля

Ланцюгова реакція Чорнобиля

Зараз у Чорнобильській зоні працює почергово близько 20 000 вітчизняних і зарубіжних спеціалістів. При цьому: зарубіжні працівники отримують у десять разів більшу платню, ніж наші (теоретично — більш підковані іноземці, але практичного досвіду більше у наших). Там ведуться масштабні роботи з підготовки для надійного перепоховання ядерного «бруду».

Всі статті рубрики