Сидіть-сидіть!

Сидіть-сидіть!

Майже рік тому на території Луганської області були затримані кадрові російські військові, які у складі диверсійно-розвідувальної групи намагалися захопити стратегічний міст поблизу Щастя. А тепер Голосіївський суд столиці засудив спецпризначенців до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наш «повзучий наступ»

Наш «повзучий наступ»

Моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала перенесення «нульового» блокпоста ЗСУ в зоні проведення антитерористичної операції на три кілометри ближче до позицій угруповань «ДНР». Як повідомляється у звіті спостерігачів, відповідні «переміщення» експерти зафіксували ще 17 квітня: тоді контрольно-пропускний пункт ЗСУ немов «гуляй-город» опинився північніше від села Березового по дорозі Н20.

Покровом по Великому Лугу

Покровом по Великому Лугу

Ще до процесу масової декомунізації 30-тисячному містечку на півдні Дніпропетровщини змінити свою назву сам Бог велів. Адже, окрім ідеологічного «навантаження», вона була ще й вельми неоковирною у вимові. А місцеві жителі у побуті часто вживали назву свого міста у скороченому варіанті «Орджо». Тому над зміною назви в Орджонікідзе задумувалися вже давно.

Високий тиск

Високий тиск

Відразу сімох представників кримськотатарського народу правоохоронці затримали у селі Морське (Судакський регіон Криму), вимагаючи негайно пред’явити російський паспорт. Чоловіків посадили у мікроавтобус та під конвоєм відвезли у найближчий відділок поліції.

Колеса зайвi не будуть

Колеса зайвi не будуть

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко відвідав Австрію, де зустрівся з власником черкаського заводу «Азот» Дмитром Фірташем. Після цього й була підписана угода про співпрацю між містом та цим підприємством.

Ви дуже зайняті?

Ви дуже зайняті?

Не помилюся, мабуть, якщо стверджуватиму: чи не кожен працездатний українець певний час через якiсь обставини побував у не дуже приємному статусі безробітного. Як свідчать дані Державної служби статистики України, ситуація на ринку залишається напруженою та супроводжується скороченням попиту на робочу силу.

Всі статті рубрики