Поліція для села

Поліція для села

Пілотний проект щодо створення спеціальних поліцейських станцій, які покликані відчутно вдосконалити правоохоронну діяльність у сільській місцевості, стартував у селищі Золотий Потік Бучацького району Тернопільської області.

Довго сидять, мало їдять

Довго сидять, мало їдять

Такого висновку дійшли у Раді Європи, підготувавши звіт щодо утримання ув’язнених у різних європейських країнах за 2014 рік. У документі вказується, що загальні бюджетні видатки на пенітенціарну систему України у 2013 році становили 88,8 мільйона євро.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

З яйцями на ворога

З яйцями на ворога

В Одесі активісти Ради громадської безпеки закидали будівлю російського консульства яйцями та облили фарбою. Під час акції на підтримку Надії Савченко біля консульства Росії виникла штовханина між активістами та силовиками.

Іржавий дохід

Іржавий дохід

Передбачається, що загальний дохід від реалізації цих об’єктів державної власності перевищить один мільйон гривень. Аукціон стартує вже 15 березня, а проведуть його співробітники Товарної біржі з назвою «Українська міжрегіональна спеціалізована».

Війна війною, а обід?

Війна війною, а обід?

Не встигли вщухнути пристрасті зі скандалом щодо жахливих побутових умов військовослужбовців 53-ї бригади, відведених із зони АТО на полігон Широкий Лан, що на Миколаївщині, як широкому загалу скаржаться вже військові на Київщині. Виявляється, у навчальному центрі Василькова бійці, які прибули служити за контрактом і навчатися, цими днями відмовилися від обіду.

Всі статті рубрики