Карма картин

Карма картин

Зухвале пограбування сталося вчора вночі у Вінниці. Злодії забрали полотна, якi експонували в галереї обласної організації Спілки художників України, розташованій неподалік міської ради. За словами художників, уночі біля будівлі Спілки була бійка. А зранку працівники галереї побачили розбиту вітрину. За попередніми даними, зникло вісім полотен.

Шукайте жінку

Шукайте жінку

Інцидент зі стріляниною бойовими патронами стався біля КПП «Каланчак» у ніч на вівторок. Як розповіли в Держприкордонслужбі, конфлікт спалахнув через 38-річну жінку, що поверталася з території України до Сімферополя з великими пакунками товарів, які вона прикупила до свята.

На городі пусто, виросте капуста

На городі пусто, виросте капуста

Температурні коливання на початку березня поламали всі прогнози щодо похолодання. По всій території України температура піднялась на 4-6 градусів. За поясненням синоптиків, причиною цього стала тепла повітряна маса, що прибула з середземноморських країв, проте довго радіти неочікуваному потеплінню не варто.

«Зелені» на дорогах

«Зелені» на дорогах

Якщо ще п’ять років тому більшість українців скептично ставились до ідеї екологічних авто, то зараз електрокари знаходять усе більше прихильників. Так, за півтора місяця 2016 року кількість зареєстрованих «зелених» авто збільшилась на 22% — приріст склав 125 авто і станом на лютий в Україні їздять уже 693 електрокари.

У «списку Савченко» — знайомі обличчя

У «списку Савченко» — знайомі обличчя

57 депутатів Європарламенту у вівторок звернулися до верховної представниці Євросоюзу із зовнішньої та безпекової політики Федеріки Могеріні з листом, у якому закликали ініціювати «список Савченко» за зразком «списку Магнітського» (список причетних до смерті юриста Сергія Магнітського російських чиновників, на яких у США накладено санкції. — Ред.).

Сварка за мир

Сварка за мир

Безрезультатно завершилася наприкінці минулого тижня зустріч «нормандської четвірки» в Парижі. Глави МЗС Франції, Німеччини, України та Росії так і не змогли досягти згоди на переговорах щодо відновлення безпеки на Донбасі й проведення виборів на контрольованих бойовиками територіях.

Ціна свободи

Ціна свободи

Учора в російському Донецьку відбулося чергове засідання у справі Надії Савченко, на якому вона виступила з останнім словом. Майже тиждень триває сухе голодування льотчиці, але, незважаючи на появу головного болю, тахікардію та підвищену температуру, вона все ж з’явилася у залі суду. Надія помітно схудла, втім на слуханні виглядала впевнено та мужньо.

Всі статті рубрики