Знову почуємо «Голос Майдану»?

Знову почуємо  «Голос Майдану»?

Є невелика ймовірність, що на посаду міністра культури може повернутися Євген Нищук. Його прізвище значиться в списку кандидатів на посади у Кабінеті Міністрів, складеному Блоком Петра Порошенка. Список, який офіційно не оприлюднювали, став результатом переговорів БПП з іншими фракціями коаліції про ротацію складу уряду.

Абсолютний експеримент

Абсолютний експеримент

Пройшло менш як два місяці після прем’єрного показу на сцені Національної оперети мюзиклу «Звуки музики», і очолюваний Богданом Струтинським колектив поповнив афішу ще однією виставою за мотивами всесвітньо відомого твору, але тепер уже не музичного, а літературного. «Любовний монолог» — таку просту і водночас інтригуючу назву має вистава.

Український Шерлок Холмс — Піддубний

Український Шерлок Холмс — Піддубний

Перевидати жанрову літературу 1920-х років — любовний роман, репортажистику, фантастику, детективи, фейлетони — планує у цьому році видавництво «Темпора». Перший том із серії «Наші 20-ті» — антологія детективів «Постріл на сходах» — уже пішов у люди.

Мед і дьоготь

Мед і дьоготь

На вересневому Форумі видавців у Львові — звична черга за новою книжкою Марії Матіос. Нині це спогади, локалізовані двома головними словами двох останніх років: «Приватний щоденник. Майдан. Війна» (Л.: Піраміда).

Всі статті рубрики