Що, Дунай, змерз?

Що, Дунай, змерз?

На півдні України через циклон перекриті центральні автомагістралі між трьома обласними центрами: дістатися у Херсон, Миколаїв та Одесу зараз можна тільки на БТРі. Як повідомили фахівці Укргідрометцентру, у найближчі дні стихія триматиме у своєму міцному полоні весь південь України (Херсонщину, Миколаївщину, Одещину).

Карантин на упередження

Карантин на упередження

Слідом за Києвом карантин терміном на сім днів для дітей оголосили у Вінниці, Чернівцях, Кіровограді, Житомирі, Рівному, на Тернопільщині, Одесі, на Харківщині та на Херсонщині. У багатьох містах дорослі вирішили «діяти на упередження», щоб уберегти здоров’я дітей від небезпечної форми грипу.

Суддя-«колядник» — і письменник

Суддя-«колядник» — і письменник

Після семи років ув’язнення у Львові побачили Ігоря Зварича, колишнього голову Львівського апеляційного адміністративного суду. Нагадаємо, що «колядником» суддю «охрестили» журналісти після того, як він на прес-конференції намагався пояснити походження великої суми грошей у його кабінеті.

Нестерпна легкість

Нестерпна легкість

У російському Донецьку після новорічної перерви відновилися судові засідання у справі української льотчиці Надії Савченко. Напередодні її захист заявив клопотання про виключення доказів одного зi свідків — оператора «Першого канала» Романа Хроленка, які він незаконно зібрав на місці загибелі журналістів та контрабандою перевіз через кордон у Росію.

Мир на ведмежих умовах

Мир на ведмежих умовах

Учора до України з дводенним візитом прибули спецпосланці канцлера Німеччини Ангели Меркель та президента Франції Франсуа Олланда — Крістофер Хойсген і Жак Одібер. Мета приїзду: обговорення шляхів інтенсифікації виконання Мінських угод, зокрема повного припинення вогню з боку бойовиків, відведення Росією важкого озброєння і звільнення всіх заручників.

Всі статті рубрики