Газова атака

Газова атака

У південному місті Генічеськ Херсонської області катастрофічно впав тиск у трубах газопроводу: кілька тисяч людей майже тиждень сиділи у своїх будинках без газу. Надзвичайна ситуація з газопостачанням курортного міста виникла через різке похолодання та перевищення лімітів споживання блакитного палива.

«Нагріла» пічка

«Нагріла» пічка

Нещасливим виявився початок нового року для трьох сімей Вінниччини: підступні пожежі залишили їх без житла.

Першого січня загорівся цегляний будинок у густонаселеному районі обласного центру по вулиці Свердлова, де, до речі, розташовується Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону.

За холод — гроші

За холод — гроші

Від морозу знову зупиняються швидкісні поїзди. На початку тижня, в понеділок, вимушену зупинку о 7.32 зробив поїзд Інтерсіті+ «Тарпан» виробництва Крюківського заводу, який прямував зі Львова до Києва. Пасажирам довелося затриматися на станції Рудня-Почаївська в Рівненській області. «Укрзалізниця» з Києва відправила поїзд Hyundai, який мав забрати подорожуючих уже об 11.05.

Фільми нон грата

Фільми нон грата

Кабмін, прийнявши постанову «Про внесення змін до Положення про державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів», суворіше обмежив прокат в Україні російських фільмів.

Цех із заподіяння страждань

Цех із заподіяння страждань

Біля Лук’янівського СІЗО в Києві зібралися кількадесят активістів, влаштувавши акцію протесту проти тамтешніх умову утримання. Цьому послугував нещодавній трагічний випадок, коли у новорічну ніч у СІЗО помер 26-річний Макар Колесников, який, за свідченнями активістів, разом iз побратимами намагався протистояти наркопритонам.

Бойовиків шукатиме Інтерпол

Бойовиків шукатиме Інтерпол

Оскільки намагання умиротворити російського агресора у «нормандському форматі» фактично завершилися нічим (адже Мінські угоди Кремль не виконує), офіційний Київ прагне більш активної участі ООН у протидії північному сусіду.

Гуркіт касок

Гуркіт касок

Набирають обертів протести вугільників, які розпочалися ще наприкінці грудня. Уже 2 січня через заборгованість iз зарплати розпочали стихійний страйк шахтарі другої зміни копальні «Степова» ДП «Львіввугілля». За ними у другу зміну не вийшли прохідники шахти «Лісова».

«Тітушкам» солодко

«Тітушкам» солодко

Несолодкі пристрасті розгортаються навколо фабрики «Житомирські ласощі». У ніч на п’яте січня двоє її співробітників отримали вогнепальні поранення від «тітушок». Про це заявила гендиректор підприємства Тетяна Горобець. Обидва в лікарні прооперовані.

Всі статті рубрики