Феміда на замовлення

Феміда на замовлення

Геннадія Корбана знову взято під варту. Суддя Дніпровського районного суду Києва Микола Чаус задовольнив клопотання прокуратури про зміну запобіжного заходу із домашнього арешту на арешт реальний. Сам Корбан закликав своїх прихильників зберігати спокій, мовляв, буде апеляція і це рішення скасують.

Картина не маслом

Картина не маслом

Натиснути всім миром і приєднатись усій Україні до звернення до Президента від сільських громад Вінницького району закликає голова районної ради Сергій Сітарський. Вінницький район вимагає від керівництва держави залишити громадам єдиний податок.

Депутате, вас оштрафовано

Депутате, вас оштрафовано

У вітчизняному законодавстві правила поведінки депутата прописано тільки одним рядком, тоді як у країнах західної демократії існують цілі кодекси та нормативи. Експертне середовище вже зробило перший крок до напрацювання Кодексу парламентської етики. Ці напрацювання та проблеми з їх втіленням були обговорені на «круглому столі», що нещодавно відбувся в Києві за участі громадських організацій та трьох комітетів ВР. Це частина конче необхідної країні реформи — реформи парламенту.

Перекрити бездоріжжя

Перекрити бездоріжжя

Цієї акції зазвичай комфортних в експлуатації сільгоспвиробників не помітити у владних коридорах не вдалося. Надто багато транспортних артерій одночасно заблокували розсерджені аграрії, які до останнього сподівалися налагодити мирний діалог з владою, терпляче затягуючи пояси під пресом дискримінаційних законотворчих ініціатив. Не склалося.

Всі статті рубрики