Приберіть це негайно!

Приберіть це негайно!

«УМ» уже повідомляла читачам про створення у Тернополі інтерактивної карти міста з інформацією про ремонтні роботи на об’єктах житлово-комунального фонду. І ось — чергова інтернет-новація місцевих комунальників. Цього разу вони вирішили створити таку карту щодо прибирання.

Благородність не унікальна

Благородність не унікальна

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Українка Ірина Чжоу стала лауреатом премії «Гордість Латвії» за проект реабілітації українських дітей. Жінка активно надавала допомогу маленьким українцям, як матеріальну, так і психологічну. Ірина разом з однодумцями організовує різні заходи і проекти, щоб допомогти українським дітям, які залишилися без піклування батьків унаслідок збройного конфлікту на Донбасі.

Лихий пістолет

Лихий пістолет

Інцидент трапився близько шостої вечора на вулиці Виговського. В автівці маршруту №13 було пошкоджено три вікна, постраждала дівчина-пасажир. Щоправда, як розповіли в поліції міста згодом, її травми виявились незначними і госпіталізації вона не потребувала.

І що вони вживають?

І що вони вживають?

Далі Вінниччини нарковмісні речовини, що прямували рейсовим автобусом «Кишинів — Москва» до російської столиці, не поїхали.

Митники затримали водія автобуса, який і віз заборонені нарковмісні анаболіки. Усі препарати були приховані за декоративною обшивкою стелі автотранспорту.

Ім’я їм «Легіон»

Ім’я їм «Легіон»

У київському Будинку кіно відбулася прем’єра вітчизняного фільму «Легіон. Хроніка Української галицької армії 1918-1919». Стрічку зняв львівський режисер Тарас Химич, відомий своїми історичними фільмами.

Газ горить — і менше гріє

Газ горить — і менше гріє

Державний та київський бюджети, якими б вони не були, прийняли не під куранти, а минулого тижня. Про зміни в комунальному господарстві Києва, які спричинять нові бюджети, говорили вчора на конференції депутати Київради.

Мир тільки сниться

Мир тільки сниться

В останні дні 2015 року вже зрозуміло, що виконання Мінських угод (прописаний термін — до кінця поточного року) фактично зірване Росією. На цьому наголошує секретар РНБО Олександр Турчинов. Мовляв, РФ «повністю зірвала виконання Мінських угод у 2015 році, але зупиняти мирний процес не можна».

З пером проти автомата

З пером проти автомата

Міжнародна неурядова організація «Репортери без кордонів» зі штаб-квартирою у Берліні оприлюднила звіт, у якому йдеться, що у 2015 році у світі через професійну діяльність або з незрозумілих причин було вбито 110 журналістів. Повідомляється, що 67 журналістів загинули під час безпосереднього виконання професійних обов’язків, уточнює «Радіо «Свобода».

«Україна без Яценюка!»

«Україна без Яценюка!»

У тексті звернення зокрема зазначається, що «результатом року діяльності уряду на чолі з Прем’єр-міністром Яценюком, який прийшов до влади на крові героїв Революції гідності та російсько-української війни, стали божевільне зростання комунальних тарифів, урізання соціальних стандартів, намагання розпродати стратегічні і прибуткові підприємства та землі сільськогосподарського призначення, переслідування політичних опонентів...

Всі статті рубрики