Справа сепаратиста

Справа сепаратиста

Печерський райсуд Києва дозволив Службі безпеки України розпочати заочне розслідування проти «голови» самопроголошеної «Луганської народної республіки» Ігоря Плотницького. Рішення оскарженню не підлягає. Слідчі СБУ підозрюють Плотницького у викраденні людей, терористичній діяльності, незаконному переміщенні людей через кордон тощо.

Привіт, пане Лазорко

Привіт, пане Лазорко

СБУ подала в Українське бюро Інтерполу запит про оголошення в міжнародний розшук екс-глави державної компанії «Укртранснафта» Олександра Лазорка. Як нагадує МВС, раніше прокуратура Києва винесла щодо цього менеджера олігарха Ігоря Коломойського повідомлення про підозру в злочині, передбаченому статтею про привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Захист рядового Санчеса

Захист рядового Санчеса

Сьогодні у Вінницькому суді продовжиться розгляд апеляційної скарги на вирок бійцеві АТО Андрію Сарвірі з позивним «Санчес». Нагадаємо, що у вересні цього року Санчесу присудили п’ять років ув’язнення за бійку семирічної давнини, у якій головним постраждалим було визнано сина місцевого «авторитета», власника «Іванівських ковбас» Сергія Семенчука.

Всі статті рубрики