Село не витримає «покращення»

Село не витримає «покращення»

Перша сесія новообраної Тернопільської обласної ради прийняла звернення до керівництва держави щодо змін у податковому законодавстві на 2016 рік. Воно адресоване Президенту, Голові Верховної Ради та Прем’єр-міністру України, увагу яких тернопільські депутати привертають до і без того дуже складної ситуації в аграрно-промисловій галузі регіону, яка при введенні податкових змін, запропонованих Міністерством фінансів України, може опинитися на межі краху.

Хто і що має звільняти

Хто і що має звільняти

Замість того, щоб виконувати Мінські угоди, Росія вимагає від України «звільнити» 7 українських населених пунктів на Донбасі, над якими ЗСУ встановили контроль протягом останніх тижнів (зокрема, Павлопіль, Пищевик та ін.). Цю недолугу вимогу виголосив постійний представник РФ при ООН Віталій Чуркін під час засідання Ради Безпеки організації минулої п’ятниці.

Сильна слабка стать

Сильна слабка стать

До Дня Сухопутних військ України понад 1,5 тисячі військовослужбовців-учасників АТО отримали нагороди Міністерства оборони та Генштабу, повідомив прес-секретар Міноборони України Олексій Чорнобай. Серед нагороджених третина — це представниці прекрасної статі.

І святий Миколай на пожежній машині

І святий Миколай на пожежній машині

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Новорічні та Різдвяні свята гості та жителі української столиці проведуть у незабутній атмосфері, переконані організатори дійства, адже цього року вони обрали концепцію домашнього і затишного святкування зимових свят. Новорічна програма у Києві стартує 19 грудня на Софійській площі, коли Святий Миколай запалить головну ялинку країни.

Останній стрибок «Ягуара»

Останній стрибок «Ягуара»

Моторошна трагедія сталася 13 грудня, приблизно о другій годині ночі, на одній iз центральних вулиць Нової Каховки. Як розповіли співробітники Головного управління Національної поліції України в Херсонській області, за кермом спортивного автомобіля Jaguar S-TYPE перебував 28-річний водій.

Мрячний період

Мрячний період

Україну цього тижня притрусить снігом. За даними Укргідрометцентру, до нас суне антициклон з Атлантичного океану, проте довго радувати снігом зима ще не збирається. «Через нестабільність температурного режиму очікувати потрібно переважно мряки та мокрого снігу, налипання якого спричинить складну ситуацію на дорогах», — повідомляє «УМ» директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда.

Всі статті рубрики