«Ні» дебілізації нації

«Ні» дебілізації нації

«Ні» геноциду української науки», «Ні» дебілізації нації», «Яценюк, поділись мільярдом з наукою» — із такими плакатами кілька днів науковці та небайдужі люди пікетували урядові будівлі на акції «Руки геть — від науки!», висловлюючи своє обурення щодо скорочення фінансування науки в проекті бюджету на 2016 рік.

Послідовники Царьова

Послідовники Царьова

Харківські правоохоронці оголосили у розшук чоловіка, який жбурнув бойову гранату РПГ-5 у бік магазину «Рошен», розташованому в торгово-розважальному центрі «Даффі». Внаслідок потужного вибуху розлетілися на щепки дві скляні вітрини та вхідні двері крамниці.

КАСКАд невдоволення

КАСКАд невдоволення

Учора незалежні профспілки гірників та шахтарів розпочали безстрокову всеукраїнську акцію протесту для привернення уваги на сучасні проблеми української вугільної промисловості. «Незалежна профспілка гірників прийняла рішення 10 грудня провести попереджувальну акцію протесту.

Розмінування під обстрілами

Розмінування під обстрілами

Згідно з новими даними Організації об’єднаних націй, у результаті військових дій на Донбасі загинуло близько 9,1 тис. людей, ще понад 20 тис. осіб є постраждалими. Про це йдеться в доповіді, опублікованій на сайті офісу Верховного комісара ООН iз прав людини.

Віра і Надія

Віра і Надія

Цього тижня допитували ключового свідка захисту в справі полоненої української льотчиці Надії Савченко — молодшу сестру Віру. Судове засідання знімати заборонили. Першим запитанням російських прокурорів до молодшої Савченко було — як вона ставиться до Росії, чому називає її агресором.

Всі статті рубрики