Хто, як не влада?

Хто, як не влада?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Виборам наших суспільних керманичів, цьому вкрай важливому суспільному дійству, має передувати спільна робота представиків духовно-інтелектуальної еліти, провідних теологів основних конфесій, філософів, соціологів, політологів, екологів та економістів із різних частин України, а також кандидатів у майбутні керманичі крайових та національних органів влади щодо розроблення основних принципів побудови нового справедливого суспільного устрою та створення основних принципів духовного виховання людини, без наявності яких неможливо формувати позитивний світогляд людини, необхідний для налагодження довірливих суспільних відносин, особливо між мешканцями різних частин України.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Планове знеструмлення

Планове знеструмлення

Майже місяць триває акція з недопущення вантажного транспорту з материкової України до Криму. У Меджлісі кримськотатарського народу продовольчу блокаду півострова назвали першим кроком до його деокупації. А наступним може стати — енергетична.

Рішення суду: виплати здійснювати

Рішення суду: виплати  здійснювати

Майже рік тому, 7 листопада 2014 року, Кабмін своєю постановою затвердив тимчасовий порядок фінансування бюджетних установ, здійснення соціальних виплат населенню та надання фінансової підтримки окремим підприємствам і організаціям Донецької і Луганської областей.

«Сім’я» та її «нащадки»

«Сім’я» та її «нащадки»

Нардеп Сергій Лещенко, обраний від Блоку Порошенка, не щадить того політичного кола, яке привело його до влади. В черговому розслідуванні від колишнього журналiста «Української правди» йдеться про те, що «австрійські правоохоронці виявили переміщення 315 мільйонів євро з рахунків компанії, пов’язаної з «фінасистом Сім’ї Януковича» Сергієм Курченком на рахунки компанії, пов’язаної з нинішнім главою АП Борисом Ложкіним під час продажу медіа-активів».

Копійчані партії

Копійчані партії

Згідно із законом про державне фінансування політичних партій, обсяг коштів, які виділятимуть на утримання політсил, обраховуватимуть так. 1% від мінімальної заробітної плати помножать на ту кількість виборців, яка взяла участь в останніх парламентських виборах. Загалом виходить 442,4 млн. грн.

Всі статті рубрики