До Франції — тихими стопами

До Франції — тихими стопами

Через свій надмірний консерватизм та прагматизм Михайло Фоменко вже не раз ставав об’єктом для критики. Ось і після поєдинку збірної України в Жиліні, де наші футболісти, по суті, розпрощалися з надіями посісти одне з двох перших місць у групі, дехто з футбольних експертів заявив, що наставник нашої національної збірної мусив піти ва-банк, аби спробувати переграти словаків і зберегти реальні шанси на пряму кваліфікацію на Євро-2016.

Той, хто звик боротися

Той, хто звик боротися

На минулій Олімпіаді українські борці виступили більш ніж скромно, обмежившись «сріблом» майстра вільної боротьби Валерія Андрійцева. Тоді, підбиваючи доволі блідий виступ наших єдиноборців, найбільше критичних стріл експерти випустили в бік вітчизняних «класиків», що, в підсумку, призвело до зміни їхнього керманича.

Коли посміхається Фортуна

Коли посміхається Фортуна

Ускладнивши трьома поразками практично до межі завдання з виходу до «плей-оф» Євробаскету-2015, перед двома заключними поєдинками в групі простору для маневрів в українських баскетболістів більше не було. Після провального старту турнірна доля команди Мурзіна стала «заручником» не тільки їхньої власної гри, а й результатів конкурентів.

Всі статті рубрики