Судіть — та судимі будете

Судіть — та судимі будете

Понад два тижні у Північно-Кавказькому військовому окружному суді тривали попередні слухання у справі «кримських терористів». Після допиту всіх свідків обвинувачення, у тому числі й «таємних», причетність українського режисера до організації терактів та до діяльності «Правого сектора» так і не доведена.

Артилерія не мовчатиме

Артилерія не мовчатиме

Позавчора ввечері Україна попередила СММ ОБСЄ про можливе застосування артилерії, якщо бойовики не припинять масовані обстріли Чермалика та Старогнатівки. Після ганебної поразки в цьому районі в понеділок від безсилої люті терористи почали гатити по позиціях зі 120-мм мінометів та 152-мм САУ.

Кіно буде

Кіно буде

Багатостраждальний кінотеатр «Жовтень», який практично знищила пожежа минулого жовтня, нарешті отримав від київської влади бажані кошти на відновлення і планує своє довгоочікуване відкриття 25 жовтня.

Боргова небезпека

Боргова небезпека

Усе відбувалось, як у бойовику про буремні 90-ті. Картина трагедії постала в реальності на досить пожвавленому в’їзді у Вінницю — Барському шосе. Коли автомобіль Lanos зупинився на світлофорі, дорогу йому перегородив мікроавтобус. З нього вискочили четверо осіб із битками та напали на пасажирів автомобіля Lanos, намагаючись витягти звідти громадянина Вірменії.

Випробування терпимістю

Випробування терпимістю

Із 14 до 16 серпня в Одесі має відбутися фестиваль «ОдесаПрайд 2015», у рамках якого планують провести марш сексуальних меншин. Організатори обіцяють виставки, ярмарки, кінопокази, а також різні тематичні обговорення, в тому числі — питання гей-туризму як елементу територіального брендингу Одеси.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сонячний удар

Сонячний удар

Уже другий тиждень вся Україна потерпає від аномальної спеки. За невтішними даними Українського метцентру України, така погода протримається ще приблизно тиждень. «Удень температура сягатиме 33-35 градусів за Цельсієм, уночі ртутний стовпчик опускатиметься до 20-22 градусів.

Всі статті рубрики