На зло Заходу помремо з голоду!

На зло Заходу помремо з голоду!

Росія вирішила боротися із загрозою з Заходу кардинальними методами. Серед головних ворогів — західні продукти харчування, проти ввезення яких у РФ російська влада в рамках «помсти» європам-америкам запровадила санкції. Щоб жодне польське яблуко чи французький сирок не проскочили на полиці російських магазинів, із серпня їх найвищим розпорядженням постановили ліквідувати.

Бий ворога його ж зброєю

Бий ворога його ж зброєю

Посольство США у Литві виділило грант у розмірі 500 тисяч доларів для російськомовних журналістів, яким запропоновано взяти участь у програмі навчання в галузі журналістських розслідувань. Як повідомляє інформаційний портал Газета.ru, проект під назвою «Тренінг із розслідувальної журналістики для протидії російській комунікації в країнах Балтії» розрахований на рік, до 30 листопада 2016-го.

Задушити масовістю

Задушити масовістю

В італійському парламенті встановлено рекорд — депутати подали понад 513 тисяч (!) поправок до одного-єдиного параграфа проекту змін до Конституції. Параграф цей стосується повноважень сенату. Уряд намагається обмежити політичну роль верхньої палати законодавчого органу і добитися, щоб у ній засідали лише представники регіонів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики