Працюйте вдома,

Працюйте вдома,

Один із чотирьох регіональних проектів, створених за сприяння організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) на Вінниччині, стосується протидії торгівлі людьми — «Запобігання торгівлі людьми в Україні шляхом посилення економічних можливостей представників груп ризику».

Цирк та й годі

Цирк та й годі

Багато дітей, особливо коли вони перебувають під враженням від циркового спектаклю, бажають і самі стати хто акробатами, хто жонглерами чи клоунами, хто дресирувальниками. Та в умовах війни і постійної напруги єдиною мрією кожної дитини, котра пережила це жахіття, є мрія про спокій і мир.

Нащадки Володимира Великого

Нащадки Володимира Великого

Із 25 липня по 16 серпня в Українському домі буде розгорнуто експозицію фотознімків «Українці в світі» в рамках культурно-просвітницького проекту «Дорогою віри», присвяченого вшануванню 1000-ліття пам’яті Рівноапостольного Великого Князя Володимира святого.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Підступні «блукаючі» танки

Підступні «блукаючі» танки

За підрахунками штабу АТО, протягом середи проросійські бандформування здійснили 86 обстрілів позицій сил АТО та безперервно гатили по мирних населених пунктах. Зокрема, терористи обстріляли селище Новгородське з боку Горлівки.

Не ходіть, малі, по сокиру...

Не ходіть, малі, по сокиру...

У середу ввечері в Каневі зникли двоє маленьких дітей. Про те, що вдома немає двох синів — 5 та 8 років, першою дізналася їхня мати, коли повернулася з роботи. Вона й забила на сполох та подзвонила канівським рятувальникам.

Тиловий бунт

Тиловий бунт

«УМ» уже писала про проблеми мобілізації на Тернопільщині, в результаті яких план її шостої хвилі не виконано навіть на 10 відсотків, а майже 30 тисяч потенційних призовників навіть не можуть знайти, щоб вручити повістки. Відтак з’явилися і нові специфічні труднощi — в районах почалися... «бабські бунти».

«Південмаш» стерпить не все

«Південмаш» стерпить не все

Єдиному в Україні підприємству ракетно-космічної галузі — Південному машинобудівному заводу — відімкнули дві лінії подачі електроенергії. Про це повідомляють у ПАТ «ДТЕК «Дніпрообленерго». За всю багаторічну історію підприємства така ситуація виникла чи не вперше. Отож фахівці застерігають від можливих наслідків.

Всі статті рубрики