«Здали» вибори

«Здали» вибори

Хоч як довго не «запрягала» Верховна Рада, але коли терміни зовсім притисли депутатів, закон про місцеві вибори вони прийняли на одному диханні. Сталося це у вівторок увечері, після того, як укотре зібрався на засідання профільний комітет ВР, який iз моменту першого читання законопроекту накопичив аж 1548 поправок.

Донбас. Без «особливих прикмет»

Донбас. Без «особливих прикмет»

Поки депутати голосували за місцеві вибори, Президент України працював над проектом змін до Конституції. Вчора Петро Порошенко у Верховній Раді, у присутності Прем’єра Яценюка, представників дипломатичного корпусу та помічника Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторії Нуланд представив парламентарiям свої бачення правок до Конституції України (в тій її частині, що стосується децентралізації).

Радикали добилися мораторію на вивезення лісу-кругляку

Радикали добилися мораторію на вивезення лісу-кругляку

Президент нарешті підписав законопроект про тимчасову заборону на вивезення необробленої деревини за кордон, за що Радикальна партія Олега Ляшка боролася упродовж кількох місяців. Експерти прогнозують: документ дасть величезний поштовх для розвитку вітчизняній деревообробній галузі та дозволить створити десятки тисяч нових робочих місць.

Всі статті рубрики