Криваве перемир’я

Криваве перемир’я

Ми вже, здається, звикли до численних ганебних повідомлень військових журналістів у теле- та радіоефірі про те, скільки разів російські бойовики безкарно обстріляли з мінометів та артилерії наші позиції в зоні так званого АТО. Приблизно в кожному другому повідомленні їх автори зазначають, що українські збройні сили не вели вогонь у відповідь, виконуючи таким чином Мінські домовленості.

Октябрь iз російським вогнеметом

Октябрь iз російським вогнеметом

Картина на фронті останніми днями якщо і змінюється, то в гірший бік. Неспокійною видалася ніч iз понеділка на вівторок. Терористи вели обстріли вздовж усієї розмежувальної лінії. Під особливим прицілом цього разу була Луганщина.

І великий дуб вiд малої сокири падає

І великий дуб вiд малої сокири падає

У Львові триває скандал навколо спорудження пам’ятника митрополиту Шептицькому. Цього разу дискусія точиться навколо скверу святого Юра. Комунальники тихцем зрізають дерева, щоб розширити площу, а небайдужі львів’яни влаштували цілодобове чергування, аби вберегти сквер.

Методом «пальпацiї»

Методом «пальпацiї»

Відучора Україна приєдналася до Всесвітньої інформаційної системи. Вимоги Візового кодексу ЄС передбачають, що при оформленні шенгенських віз у посольствах країн-членів ЄС українці особисто мають здавати відбитки пальців та фотографуватися там.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чорний день «чорних братiв»

Чорний день «чорних братiв»

Неподалік Львова, у Брюховичах, працівники СБУ затримали п’ятьох осіб, які займали високі посади в організації з назвою «Українська правовірна греко-католицька церква». Було проведено обшук на території жіночого монастиря в Брюховичах та каплиці псевдорелігійної організації, яка упродовж останнього часу наробила багато галасу у Львові.

Всі статті рубрики