Невиконана місія

Невиконана місія

В Організації з безпеки і співробітництва в Європі, спеціальна моніторингова місія якої контролює дотримання Мінських угод на сході України, відбулися зміни. Як повідомив офіційний представник федерального департаменту закордонних справ Швейцарії Жан-Марк Кревуазьє, спецпредставник голови ОБСЄ в контактній групі щодо виконання Мінських домовленостей Хайді Тальявіні пішла у відставку з цієї посади. Про причини такого рішення наразі не повідомляється.

Понту на понт не візьмеш

Понту на понт не візьмеш

Прем’єр-міністр Румунії Віктор Понта поки що уникнув відповідальності за підозрою у відмиванні коштів. Учора румунський парламент відмовився зняти з Понти недоторканність — за таке рішення проголосувало тільки 120 депутатів, а проти висловився 231. «Цілком нормальний результат», — прокоментував рішення парламенту задоволений глава уряду.

Замало толерантності...

Замало толерантності...

Європейська комісія з протидії расизму та нетолерантності (орган Ради Європи) вчора оприлюднила проміжний звіт щодо виконання Україною рекомендацій, наданих комісією 2011 року. Як повідомляє «Європейська правда» з посиланням на прес-службу Ради Європи, у короткому документі аналізується виконання Києвом трьох рекомендацій — щодо створення спецоргану з координації дій влади у питаннях протидії расизму та нетолерантності; щодо встановлення чіткої процедури отримання статусу біженця; щодо створення ефективного органу, який має повноваження розслідування скарг на дії міліції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики