Амбіції й обіцянки

Амбіції й обіцянки

За п’ять років Україна забезпечить ефективну імплементацію Угоди про асоціацію з ЄС, виконає умови, необхідні для подачі заявки на членство в Євросоюзі і сподівається влитися в єдину європейську сім’ю. Таку амбітну мету задекларував учора, відкриваючи саміт «Україна — Європейський Союз» у Києві, Президент Петро Порошенко.

І знову «Гамарджоба!»

І знову «Гамарджоба!»

Створене з такими трудами Національне антикорупційне бюро досі не має свого приміщення. До вчорашнього дня його єдиним працівником був директор, обраний на конкурсній основі, — адвокат Артем Ситник. Учора першим заступником директора НАБ став грузин Гізо Углава.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пішов на друге коло

Пішов на друге коло

Лідер КПУ став на диво законослухняним: учора на другий допит до Служби безпеки Петро Симоненко з’явився без зайвих умовлянь, але й не без обурення. Зібравши під стінами СБУ міні-брифінг, він назвав свій виклик «політичними переслідуваннями», а дії СБУ в цілому — «провокаціями силових структур, направленими на відволікання уваги населення від провальної зовнішньої і внутрішньої політики правлячого націонал-олігархічного режиму».

Всі статті рубрики