Ще одна війна

Ще одна війна

У середу вранці до одного з двох найбільших міст Ємену — Адена — увійшли підрозділи єменської армії, які перейшли на бік шиїтських повстанців з руху Хуті. Їм вдалося заарештувати міністра оборони країни Махмуда ас-Субайхі, президентового брата Насера Хаді та кількох генералів.

Пілот — убивця?

Пілот — убивця?

Другий пілот літака німецької компанії «Германвінгз», який 24 березня розбився у французьких Альпах, свідомо знищив лайнер. До такого сенсаційного висновку дійшли слідчі, які розшифровують дані вже знайдених бортових самописців «Аеробуса», повідомляє Бі-Бі-Сі з посиланням на марсельського прокурора Бріса Робена.

20 років без бар’єрів

20 років без бар’єрів

У Європі відзначили 20-ту річницю створення Шенгенської зони. 26 березня 1995 року Бельгія, Люксембург, Голландія, Франція та Німеччина припинили здійснювати контроль на спільних кордонах між цими країнами.

Знову від нас тікає авіа-«електричка»...

Знову від нас тікає авіа-«електричка»...

Провідна (і, власне, єдина) українська лоукостова авіакомпанія «Візз ейр Україна» закривається і припиняє польоти. Таку вкрай неприємну для багатьох мандрівників новину вчора поширила прес-служба «бюджетного» перевізника, який, прийшовши в Україну сім років тому, першим відкрив українцям задоволення від дешевих авіаперельотів.

Всі статті рубрики