Мерськi справи

Мерськi справи

Слідчі ГПУ спеціально приїхали до Харкова, аби вручити меру Геннадію Кернесу уточнену підозру у скоєнні ним злочинів за трьома статтями Кримінального кодексу. «Йому інкримінується катування (цей тяжкий злочин передбачає від 5 до 10 років ув’язнення).

За «Градом» — «Ураган»

За «Градом» — «Ураган»

Якщо в середу сили АТО відвели артилерійські установки 2С3 «Акація» на домовлені відстані, то вчора вже передислоковували по всій лінії розмежування реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град». Тим самим, як повідомляють у штабі АТО, українські військові розпочали третій етап відведення важкої артилерії.

БУКвальнi висновки

БУКвальнi висновки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Більше півроку тривало розслідування обставин аварії пасажирського літака «Боїнг-777» рейсу «МН17» Малайзійських авіаліній, який летів за маршрутом Амстердам—Куала Лумпур. Нагадаємо, що авіалайнер був збитий 17 липня минулого року під Донецьком, усі 298 людей, які перебували на борту літака, загинули.

Хто відповість за смерть?

Хто відповість за смерть?

Учора в Україні був день жалоби. О 12-й годині хвилиною мовчання українці вшанували пам’ять гірників, які загинули в результаті вибуху метану на шахті імені Засядька. Загони рятувальників працювали всю ніч, а на ранок стало відомо, що жодному з 32 шахтарів, доля яких лишалася невідомою, врятуватися не пощастило.

Всі статті рубрики