ХРОНІКА

28.01.2015

Футбол

Італійська Серія А. Заключні матчі 20-го туру. «Емполі» — «Удінезе» — 1:2, «Наполі» — «Дженоа» — 2:1.

* * *

Іспанська прімера. Заключний матч 20-го туру. «Гетафе» — «Сельта» — 2:1.

* * *

Кубок Англії. 4-й раунд. «Рочдейл» — «Сток Сіті» — 1:3.

* * *

Кубок Африки. 3-й тур. Група В. Конго — Туніс — 1:1 (Мбокані (К) — 90 хв.), Кабо-Верде — Замбія — 0:0.

Підсумкове становище: Туніс — 5, Конго, Кабо-Верде — 3, Замбія — 2.

* * *

Кубок Азії. Півфінал. Австралія — ОАЕ — 2:0.

Збірна Австрілії вдруге поспіль зіграє у фіналі Кубка Азії, де її суперником стане команда Південної Кореї.

Баскетбол

Український центровий В’ячеслав Кравцов кінцівку сезону проведе в складі іспанської «Валенсії», з якою днями він підписав контракт. Нагадаємо, що раніше наш «бігмен» виступав у Китаї за «Фошань Лонг».

* * *

Як повідомляє ФБУ, лідер українського жіночого баскетболу Аліна Ягупова посіла дев’яту позицію в голосуванні, в якому визначалася найкраща гравчиня Європи. Кращою стала іспанка Альба Торренс.

Універсіада

Після виграшу в перший день змагань «золота» біатлоністом Русиновим, українські стріляючі лижники не змогли розвинути медальний успіх, хоча й мали підстави для виграшу кількох нагород. Однак у другій гонці турніру — спринті — кращим серед наших чоловіків став Василь Потапенко (п’яте місце), а у жінок найвище серед українок — на сьому позицію — піднялася Юлія Бригінець. Найближче ж до п’єдесталу у минулі дні зупинився вітчизняний двоєборець, представник Львівського державного університету фізичної культури та спорту Віктор Пасічник, який у змаганнях за системою Гундерсена (стрибки з трампліна та лижна гонка) фінішував четвертим.