Тече річка невеличка

Тече річка невеличка

Усі добре пам’ятають катастрофічні наслідки повені у липні 2008 року на Закарпатті, коли загинуло 30 осіб, а збитки становили кілька мільярдів гривень. Постраждали також сусідні регіони Молдови, Румунії, Словаччини та Угорщини. Та й у попередні роки цей регіон неодноразово страждав від раптового підняття рівня води в карпатських ріках.

Паличка з сюрпризом

Паличка з сюрпризом

Столичний мікрорайон Бортничі, де від зараження води кишковою паличкою, яка з нечистотами потрапила до місцевого водогону, на лікарняних ліжках опинилися 128 жителів (із них 104 дитини), досі потерпає від нестачі води. Жителі скаржаться, що почали хворіти по другому колу, оскільки інфекція потрапляє не лише під час їжі, а й під час купання, а в їхніх кранах досі тече технічна заражена вода.

Ловля «на живця»

Ловля «на живця»

Харків’янин Роман Олексенко вирішив повторити експеримент землячки-волонтера, яка недавно пройшлася у багатолюдних місцях iз гранатометом на плечі й лишилася непоміченою навіть міліціонерами. Але, на відміну від своєї попередниці, молодий чоловік перевірив на пильність не перехожих, а правоохоронців, що стережуть місто на в’їзних блокпостах.

Ім’я знайдено

Ім’я знайдено

Схоже, що європейські та українські інституції помінялись ролями: поки в ПАРЄ повертають РФ повноваження, в Києві парламент голосує за визнання Росії державою-агресором. Досі було навпаки: Європа вводила санкції, а Україна чухала потилицю.

Щоб не засмiчували мiзки

Щоб не засмiчували мiзки

Доки Міністерство інформаційної політики думає, як протистояти ворожій пропаганді, СБУ своїми силами втрутилася в інформаційні війни. Зокрема, вона порушила кримінальну справу проти керівників луганського Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, який використовує українські радіочастоти для транслювання російських і сепаратистських каналів.

АТRакцiон вiд окупантiв

АТRакцiон вiд окупантiв

«Маски-шоу» за звичним сценарієм залякування, із застосуванням спеціально підігнаних «Уралів»-автозаків, провели у приміщенні опозиційної кримськотатарської телекомпанії і АТR декілька десятків співробітників місцевого підрозділу Слідчого комітету, Центру протидії екстремізму тощо. Упродовж тривалого часу журналісти АТR були заблокованi у своїх кабінетах, їх не допускали до комп’ютерів.

Перевірка на дорогах

Перевірка на дорогах

Інформація про заміну одіозної ДАІ на новостворювану Патрульну поліцію викликала справжній ажіотаж серед охочих спробувати себе в новій ролі. За тиждень, відколи почали приймати анкети, до спеціальної комісії було подано понад 17 тисяч заявок. Причому багато претендентів були з кількома вищими освітами, 37% iз них — жінки.

Всі статті рубрики