Мельбурнська спека

Мельбурнська спека

П’ятеро представників України в ніч на вівторок за київським часом стартують на відкритому чемпіонаті Австралії — першому турнірі серії «Великого шолома» цього року. Найвищий рейтинг серед наших має Олександр Долгополов — 23-тя ракетка світу. Його суперником став цілком «прохідний» італієць Паоло Лоренці з Італії, 64-й у рейтингу АТР.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Славні і без лідера

Славні і без лідера

Старт третього сезону «Українських отаманів» у WSB-лізі розпочався з неприємності. Про свою неучасть у турнірі заявив найтитулованіший боксер нашої команди Денис Берінчик, прізвище якого було в попередній заявці на груповий раунд змагань. За день до першого матчевого поєдинку «отаманів» у «лізі»-2015 (проти «Мексиканських воїнів») срібний призер Олімпіади-2012 на своїй сторінці в «Вконтактє» повідомив, що в цьому році не буде виступати за український колектив у Всесвітній серії боксу.

Відомі «марки» з новими іменами

Відомі «марки» з новими іменами

Напевно, намагаючись до кінця слідувати розробленому для «Дакара»-2015 імідж-плану, який мав стати для гонщиків титанічним, «понаднормовим випробуванням», організатори вирішили не перетворювати фініш рейду на величезне шоу, як це було торік.

Забуксували після свят

Забуксували після свят

Коли наприкінці минулого року Валентина Семеренко разом із Сергієм Семеновим виграли у Гельзенкірхені «Різдвяну гонку», подумалося, що лідери української біатлонної збірної продовжать свою успішну ходу й у новому році. Утім два поспіль німецькі етапи Кубка світу, що пройшли на початку 2015-го, залишили доволі неприємний слід, адже не принесли вітчизняній команді біатлоністів жодної нагороди.

Всі статті рубрики