Еволюція добра

Еволюція добра

Про співачку і телеведучу Анжеліку Рудницьку останнім часом було чути більше як про учасницю й організаторку різних благодійних акцій. Були там і концерти на підтримку бійців АТО, і відвідання поранених у госпіталі, і поїздки в зону бойових дій, і виступи перед хворими малюками. І за всім цим якось загубилося іще одне хобі Анжеліки, яке вже стало частиною її життя — вишивка.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Студентський самосуд

Студентський самосуд

Четвертому профтехучилищу Тернополя не щастить iз керівниками. Колишнього його багаторічного директора Романа Півторака було звинувачено відразу за кількома статтями Кримінального кодексу України, серед яких і «Експлуатація дітей».

Як не обстріл, то теракт

Як не обстріл, то теракт

Сьогодні у Мінську знову запланована зустріч тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі. Щоправда, жодних гарантій, що в кінцевому підсумку її вкотре не перенесуть через нові забаганки бойовиків iз «ДНР» і «ЛНР», немає. «Час для слів минув, настав час ухвалювати конкретні рішення і дії», — лаконічно каже про «Мінськ-2» голова МЗС України Павло Клімкін.

Новий рік — у теплі

Новий рік — у теплі

Попри те, що грудень потішив нас несподіваним теплом, до кінця зими можливі ще різні сюрпризи. Однак бійці, які дислокуються у Генічеську та околицях Армянська, до несподіванок готові. Вони зимуватимуть в експериментальних будинках на базі металевих контейнерів, які раніше планувалося здати на металобрухт.

Не на тому економите

Не на тому економите

Учора атмосфера, яка панувала зранку біля Верховної Ради та Кабінету Міністрів, мимохіть нагадала часи Майдану. Тисячi громадян, організованих профспілками, прийшли сюди, щоб висловити своє ставлення до запропонованого урядом «антинародного» бюджету, який мав бути презентований у парламенті.

Всі статті рубрики