Полювання за скарбами

Полювання за скарбами

Про цю розкішну колекцію ходили легенди. Тривалий час вона зберігалася нереставрованою у фондах Національного музею мистецтв імені Ханенків. І лише зараз поціновувачі європейського живопису мають нагоду побачити унікальні твори на виставці «Скарби баронів де Шодуар».

Друге дихання «Голлівуду над Дніпром»

Друге дихання «Голлівуду над Дніпром»

Село Бучак на Черкащині сьогодні майже мертве, таке собі потойбіччя біля Канівського водосховища. Його немає на сучасних картах. На дорогах нема вказівників з його назвою. Юридично воно давно припинило існування. Та в пам’яті кінематографістів Бучак — невмирущий. Колись село, неначе писанка, було знімальним майданчиком для багатьох класичних фільмів.

Наші на Бернд-Айхінгер-Платц

Наші на Бернд-Айхінгер-Платц

Нещодавно у Мюнхені проходили «Дні українського кіно», які організував Фонд Ігоря Янковського за сприяння КМКФ «Молодість» та Міністерства культури України. Покази тривали в залах Університету телебачення й кіно Мюнхена, на Бернд-Айхінгер-Платц.

Мода на дівочу цнотливість

Мода на дівочу цнотливість

Напередодні свят усе актуальнішими стають питання «що ж подарувати, чим здивувати своїх рідних, близьких?». На тлі патріотичного буму «УМ» вирішила запропонувати ідею з українськими віночками, які стали одними з найпопулярніших аксесуарів у гардеробі не лише українок, а й дівчат-іноземок.

Всі статті рубрики