Розкрадачі гробниць

Розкрадачі гробниць

Незвичний промисел обрала для себе група молодиків із Херсонщини. Вони впродовж кількох років грабували поховання багатих небіжчиків, а речі здавали в ломбард. Серед «трофеїв» були не лише ювелірні прикраси, а й золоті зуби покійних. Гроші ж молоді люди витрачали на бари, ресторани та купівлю дорогої сучасної техніки.

Транзитний дурман

Транзитний дурман

Про те, що в Україну може надійти особливо велика партія важкого наркотику, стало відомо саме співробітникам УБНОН. Увесь цей час оперативники відслідковували всю необхідну інформацію і таки вийшли на двох співучасників наркотрафіку. Транзитників товару спіймали «на гарячому», коли вони завантажили меблі, «нашпиговані» героїном.

«Навіщо ти це зробив?»

«Навіщо ти це зробив?»

Шокуючи вбивство сталося на Кіровоградщині. В одному з тамтешніх сіл було жорстоко вбито 53-річну матір воїна АТО, який пропав безвісти влітку цього року під час бойових дій на сході України.

Мільйон за голову кілера

Мільйон за голову кілера

У справі, яку неофіційно називають «прокляттям харківських інкасаторів», днями з’явилися нові подробиці. Співробітники обласного управління міліції розповсюдили оновлений фоторобот кілера, від куль якого 17 липня цього року загинули двоє співробітників державної служби охорони і експедитор торговельної мережі «Посад».

Всі статті рубрики