Бізнес на крові

Бізнес на крові

Харків, на який останнім часом міцно поклали око російські спецслужби, продовжує лишатися вибухонебезпечним містом. Учора прес-центр Служби безпеки України повідомив про те, що правоохоронці запобігли черговому теракту в місті. Цього разу зловмисники хотіли підірвати будівлю одного з районних відділень міліції, розташованого в густонаселеній частині міста.

І притрусило, і потрусило

І притрусило, і потрусило

Одесити та жителі інших міст, зі столицею включно, досі оговтуються від суботнього землетрусу. Очевидці розповідають про те, що в їхніх квартирах, особливо на верхніх поверхах, хиталися люстри, відчинялися шафи і падали телевізори. Цей невеликий землетрус став відлунням більш потужного, який пізно ввечері 22 листопада стався в Румунії на території гірського масиву Вранча в Карпатах.

Не їж. Відчуй. Молись

Не їж. Відчуй. Молись

Річницю трагедії Голодомору, окрім загальних, у Тернополі відзначили ще й двома особливими акціями. Так, група членів молодіжної організації «Пласт» провела ніч у камері колишньої тюрми-катівні КДБ (зараз там відомий тернопільський Музей політв’язнів, тож усе збережено точно, як було колись).

Награбоване — на продаж!

Награбоване — на продаж!

Двоповерхова будівля з кримськотатарським прапором на розі вулиць Шмідта і Набережної у Сімферополі, де містився Меджліс кримськотатарського народу, благодійний фонд «Крим» та кабінет народного депутата Мустафи Джемілєва, стоїть пусткою, з опечатаними дверима, ще з 19 вересня.

Наляканi Євромайданом

Наляканi Євромайданом

Коли одеські активісти планували заходи присвячені Євромайдану, вони навіть не могли уявити, що їм вдасться частково реконструювати події минулого листопада. Вихідні для одеситів були напруженими. У суботу євромайданівці зібралися на акцію під стінами обласного управління міліції.

Київ чекає, Донбас стріляє

Київ чекає, Донбас стріляє

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Україна продовжує дотримуватися режиму припинення вогню, згідно з Мінським меморандумом, тоді як бойовики та російські окупанти ніякого перемир’я не визнають. На Донбасі жодного дня не припиняли справжню війну, а пасивна оборонна позиція українських військ лише призводить до нових жертв як серед військових, так і серед цивільних.

Яка влада — такі й гроші

Яка влада — такі й гроші

Інформація про можливе завезення бойовиками станків для друку фальшивих грошей у «ДНР» та «ЛНР» таки підтвердилася. Голова Луганської обладміністрації Геннадій Москаль заявив, що терористи таким чином хочуть зупинити «голодні бунти» і роздати соціальні виплати мешканцям окупованого сходу.

Всі статті рубрики