Білий сніг на зеленому листі

Білий сніг на зеленому листі

Починаючи з вівторка, всі 50 американських штатів стали жертвами заморозків. Навіть у традиційно спекотних Флориді та Гаваях зареєстровано мінусові температури, повідомляє «Євроньюз». У деяких частинах США несподівано холодна погода принесла потужні вітри та снігопади.

А революція триває...

А революція триває...

У Гонконзі після майже двох тижнів затишшя відновилися сутички між поліцією та демонстрантами, які вимагають демократичних реформ у системі управління міста. Протистояння спалахнуло вчора вранці, коли маленька група протестувальників рушила на будівлю законодавчої влади Гонконгу.

Заміж за монстра

Заміж за монстра

Один із найвідоміших злочинців світу, вбивця Чарльз Менсон, якого американське правосуддя засудило до довічного ув’язнення, має намір невдовзі одружитися. Як повідомляє Бі-Бі-Сі, пенітенціарна влада штату Каліфорнія підтвердила, що 80-річний Менсон отримав дозвіл взяти шлюб із 26-річною Ефтон Елейн Бертон.

Визнання заради миру

Визнання заради миру

Нижня палата іспанського парламенту позавчора ухвалила резолюцію, якою закликає уряд країни визнати Палестинську державу. Це сталося в день нападу палестинських екстремістів на єрусалимську синагогу, що вкоротив віку чотирьом євреям (згодом у в’язниці помер п’ятий — тяжко поранений поліцейський, який намагався зупинити нападників).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики