Кожній — по вроді її

18.11.2014
Кожній — по вроді її

Коробочки краси Sister’s — індивідуальні для кожної замовниці.

І листя вже опало, і сонце не таке яскраве, як місяць тому, а у мене жодного натяку на осінню депресію. Відкрию таємницю: перш за все дбаю про гарний зовнішній вигляд. Давно відомо, що ніяка сукня не врятує, коли очі та шкіра тьмяні. Завдяки інтернету я за помірний бюджет купую набір світових брендів для обличчя, волосся, рук та тіла. Конкретно — на сайті http://sistersbox.com.ua замовляю коробочку Sister’s, правда, до того довго листуюся з дівчатами, що «підсіли» на цю послугу. У попередньому наборі моїм відкриттям стали маски фірми Freeman.

За першої ж можливості набрала Sister’s у «Фейсбуці», щоб довідатися про вміст листопадової коробочки. Супер! Відомо, що Sister’s персоналізовано складає кожній замовниці її «скриньку». Але моя радість зашкалює тому, що майже всі препарати — з натуральних компонентів. Це дуже важливо для чуттєвої шкіри, яка миттєво реагує на «хімію». Отже, судіть самі: шампунь на основі кропиви і хмелю від австрійської компанії Styx Nature cosmetis та гель для душу «Мандарин», «Апельсин», кокосове масло для волосся (окремо для натурального і фарбованого) фірми Parashut, комплекс для волосся Kerastase,крем відповідно до типу шкіри (денний з антиоксидантом Merlot або для надання матового ефекту від Nature.med), сіль для ванни GUAM, мої тепер уже улюблені маски для обличчя Freeman, лак Sparitual, який не містить формальдегідів та інших шкідливих речовин, трендових кольорів бордо, червоний, кремовий, крем для рук L’OCCITANE із каріте.

Про каріте хотілося б сказати трохи більше, оскільки я не полінувалася та походила по «павутинню» у пошуках, що воно таке». Каріте — це друга назва масла ши, яке видобувають із насіння африканського дерева ши. У складі цього масла поєдналися кілька жирних кислот, дуже затребуваних у косметології. Недарма ж африканці, які користуються ним, практично не страждають на дерматологічні хвороби, а їхня шкіра довго лишається пружною і гладенькою. У косметології масло каріте, якщо воно входить до складу косметичного засобу, лишається серед найбільш конкурентоздатним на сучасному ринку. Воно володіє потужною регенеруючою властивістю, захищає шкіру від сонячних опіків. Я зрозуміла, що крем для рук на основі масла каріте зробить мої долоні ніжними, а з модними відтінками лаку — ще привабливішими.

Звичайно, я замовила листопадову коробочку краси Sister’s, тому що хочу бути молодою і гарною, але залишатися при цьому ще й ощадливою. По-перше, я знаю, яка косметика для мене може бути найбільш ефективною, по-друге, мені доставляють її безкоштовно. Виявляється, замовлення безплатно привозять не тільки у столиці, а й у віддалених райцентрах. По-третє, мабуть, найголовніше, завдяки Sister’s спілкуюся із чудовими людьми, з сестрами по духу, завдяки чому маю прекрасний настрій похмурої осені.