Відпустили? Сядете самі!

Відпустили? Сядете самі!

Генеральна прокуратура передала до суду акт обвинувачення у справі про звільнення затриманих 2 травня активістів «Куликового поля», яких звинувачували в антиукраїнській діяльності, участі в масових заворушеннях та тероризмі. У зв’язку з цим тодішнього начальника міського УВС Андрія Нетребського звинуватили у перевищенні службових повноважень та службовій недбалості.

Скарб у метро

Скарб у метро

Після практично щоденних повідомлень про мінування в метро міліція навчилася з обережністю ставитися до різних підозрілих предметів, залишених на платформі без нагляду. Однак на таку знахідку працівники лінійного відділу міліції Київського метрополітену навіть не сподівалися.

Життя за кусень дроту?

Життя за кусень дроту?

Жорстоке вбивство 30-річного сина директора однієї з агрофірм, знайденого в день виборів із розтрощеною головою на одному зі складів, міліція Миколаївщини розкрила по «гарячих слідах». Убивцею виявився кримінальник, що раніше вже відсидів термін за вбивство і вийшов на волю за амністією.

Кохання з трагічним фіналом

Кохання з трагічним фіналом

Днями Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя поставив у шокуючій справі про вбивство 18-річної студентки Запорізького медичного університету Світлани Єгоренкової, що сколихнуло нашу країну восени минулого року, остаточну крапку.

Всі статті рубрики