Вінниця — з Донбасом

Вінниця — з Донбасом

Донецький Національний університет таки продовжить свою роботу. Але не в Донецьку — а у Вінниці. Як повідомляла «УМ», 10 вересня бойовики «ДНР» вдерлися до навчального закладу, «звільнили» Романа Гринюка і «призначили» свого ректора. Наступним кроком стала ліквідація кафедри історії України.

Київ запрошує у «Кримський дім»

Київ запрошує у «Кримський дім»

Кримські діячі культури, які переїхали на материкову Україну, не залишилися без опіки держави. Попри окупацію півострова Росією, Міністерство культури України намагається всіма можливими способами підтримувати кримських митців.

Економний Севастополь

Економний Севастополь

Наразі графік запроваджено лише у віддалених районах Севастополя, де воду у крані мешканці бачитимуть з 5.30 до 10.00 та з 17.00 до 23.00. Із часом економія води розповсюдиться і на центральну частину міста, а також Північний бік, Інкерман і Балаклаву.

Не маєш прописки — плати більше

Не маєш прописки — плати більше

Із 1 листопада залізничні квитки з Криму до будь-якої станції на материковій Україні подорожчали на триста рублів (приблизно на 100 гривень). Зокрема, за проїзд із Сімферополя до Києва у фірмовому поїзді №12 «Славутич» замість попередніх 1200 рублів доведеться викласти 1500, а у плацкартному №28 — 750 рублів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ціна життя

Ціна життя

На підмурівках Андріївської церкви відкрилася незвичайна виставка. Величезні банери з сотнями фото та іменами бійців нагадують про тих, хто вже ніколи не повернеться із зони АТО. Над кожним портретом — короткий напис: загинув під Маріуполем, загинув під Волновахою, Слов’янськом, загинув у збитому гелікоптері...

Бабине літо на біс

Бабине літо на біс

Разом iз листопадом до України прийшло й потепління. Після незначних морозів наприкінці жовтня температура повітря вдень і вночі знову піде вгору. У Львові, зважаючи на це, навіть прийняли рішення призупинити опалювальний сезон.

Мир тільки сниться

Мир тільки сниться

Учора Президент Петро Порошенко скликав засідання Ради нацбезпеки і оборони. Причина: організація і проведення квазівиборів на Донбасі 2 листопада, що стало «грубим порушенням Мінського протоколу від 5 вересня» і поставило під загрозу зриву весь мирний процес.

Всі статті рубрики