За вбивцю «відсидить» мати?

За вбивцю «відсидить» мати?

Півтора року тому 22-річна мати дитини знайшла свого малюка у ванній кімнаті з величезною кількістю синців і ран на тілі. Вона викликала правоохоронців, однак усієї правди слідству не розповіла. За словами Тетяни виходило, що стався нещасний випадок: нібито трирічний хлопчик купався самостійно, намагався перелізти через бортик ванної, впав і розбився на смерть.

Обережно, діти!

Обережно, діти!

Столична Державтоінспекція нагадує водіям, що розпочалися осінні шкільні канікули і діти більше часу проводитимуть на вулиці. Зважаючи на це, ДАІ звертається до водіїв: будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу.

Ловися, зраднику, в погонах і без

Ловися, зраднику, в погонах і без

У Слов’янську Донецької області контррозвідка СБУ затримала місцевого мешканця, який брав участь у терористичній діяльності так званої «ДНР». Як повідомляє прес-служба СБУ, 41-річний громадянин України на прізвисько «Таксист», який дійсно працював у міській службі таксі, ще у квітні приєднався до терористів та брав участь у захопленні Слов’янського міськвідділу міліції, де згодом бандити влаштували одну зі своїх найжорстокіших катівень.

Всі статті рубрики