Угору по здоров’я

Угору по здоров’я

У День фізкультури і спорту в суботу, 13 вересня, відбудеться традиційний для Одеси забіг вгору Потьомкінськими сходами. В історії міста це вже десяте таке змагання. Перший раз сходами пробіглися у 1999 році. З 2007 до 2013 була перерва. Утім уже другий рік, як традицію відновлено.

Адво-КАТ

Адво-КАТ

Нагадаємо, тіло 43-річної Тетяни Рудяк, яка тривалий час обіймала посаду заступника начальника управління Національного агентства України з питань держслужби в Миколаївській області, знайшли на березі річки Південний Буг у целофановому пакеті.

Чому біженці відмовляються повертатися?

Чому біженці відмовляються повертатися?

То був як ніколи гамірний та приємний день. У дім освіти та культури «Майстер Клас», що на вулиці Лаврська, 16А, приїхали кремезні поляки у шкіряних безрукавках. Чоловіки з байкерського клубу «No.16» iз польського міста Лович привезли дітям-біженцям цілий мікроавтобус подарунків — взуття до кольору і вибору, флісові кофти, всілякі шкільні канцтовари.

Окупант не хоче миру

Окупант не хоче миру

У Раді нацбезпеки і оборони вчора суттєво «перемалювали» карту «Ситуація на Сході України», яку оприлюднюють щодня. В учорашньому ж варіанті карти дещо збільшилася територія, непідконтрольна українським військам, від Новоазовська і далі на північ до Донецька.

Смертельний номер

Смертельний номер

Рідні та близькі бійців батальйону територіальної оборони №14 «Черкаси» б’ють на сполох. «Батальйон отримав безглуздий та злочинний наказ від командування, не маючи іншого озброєння, крім стрілецької зброї та кількох зенітних установок, висунутися в напрямку Донецька та зайняти оборону попереду 72-ї бригади ЗСУ.

Як без рук

Як без рук

Бійцям АТО, які внаслідок бойових дій втратили руку чи ногу, після загоєння ран доведеться звикати до нового життя — з протезами. І якщо для придбання закордонних протезів потрібні великі гроші, то вітчизняні протезні підприємства пропонують свою допомогу практично безплатно.

Всі статті рубрики