Харчовий туризм і патріотизм

Харчовий туризм і патріотизм

У магазинах прикордонних із Росією міст Фінляндії спостерігається небувалий наплив покупців iз Росії, повідомляє «Німецька хвиля». Після того як Росія запровадила ембарго на імпорт харчової продукції з країн ЄС, потік російських шопінг-туристів до прикордонних міст Євросоюзу значно зріс. Фінляндія «страждає» найбільше, адже шенгенські візи, видані цією країною, мають ледве не всі мешканці Петербурга та Ленінградської області.

Тимчасове затишшя

Тимчасове затишшя

Після семи тижнів протистояння обидві сторони конфлікту в Секторі Газа прийняли пропозицію Єгипту про повне припинення вогню. «Всеосяжне перемир’я» без вказівки на термін дії набрало чинності вчора о 19-й годині за місцевим часом.

«Нова Катинь» на Волині

«Нова Катинь» на Волині

На території колишньої в’язниці НКВД у місті Володимирі-Волинському (Волинська область), яке розташоване за 14 кілометрів від кордону з Польщею, впродовж кількох останніх тижнів знайдено останки близько тисячі людей. Як повідомляє польська газета «Жечпосполіта», називаючи похмуру знахідку «новою Катинню», це переважно польські військовослужбовці та поліцейські.

Електронні — не означає безпечні

Електронні — не означає безпечні

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) закликала заборонити рекламу електронних цигарок як засобу боротьби з традиційним палінням. Ця та інші рекомендації містяться у довгоочікуваній доповіді ВООЗ щодо винаходу, який стрімко завойовує ринок.

Всі статті рубрики