Заручники війни,

Заручники війни,

Короткотривале перемир’я на Донбасі, оголошене Президентом Петром Порошенком, по суті, не вирішило і навіть не покращило військове становище на Сході України. Навпаки, терористи та проросійські ополченці за той час тільки запаслися силою продовжувати боротьбу та стягли на луганські терени військову техніку.

Гнів і ультиматум

Гнів і ультиматум

Те, що після збиття сепаратистами «Боїнга» світова преса вийшла із заголовками, які називали вбивцею 300 людей безпосередньо Путіна, є, звісно, добрим сигналом. Половинчаста у своїх кроках, санкціях та оцінках Європа, здавалося б, починає розуміти, «ху із Пу».

Чорний ящик для Путіна?

Чорний ящик для Путіна?

Коли творчий колектив «УМ» здавав до друку попередній номер газети, ми й подумати не могли, що через кілька хвилин світ зміниться до невпізнання. Катастрофу літака Боїнг-777 Малайзійських авіаліній iз 298 людьми на борту, яка стала найбільшою авіакатастрофою ХХІ століття, міністр закордонних справ України Павло Клімкін назвав Рубіконом і для Києва, і для Москви, і для всього світу — після того, як Росія фактично руками терористів збила пасажирський літак, ситуація на Донбасі з локального конфлікту виросла до масштабів світової загрози.

Всі статті рубрики