Сімейне здирництво

Сімейне здирництво

До одинадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна засудив Вищий спеціалізований суд голову Бериславської районної державної адміністрації Херсонської області Ярослава Павлівського і наклав заборону на право займати керівні посади протягом трьох років за вимагання хабаря у сім мільйонів гривень.

Помилки резидентів

Помилки резидентів

Понад 1300 кримінальних проваджень за фактами вчинення терактів та інших тяжких і особливо тяжких злочинів, насамперед посягань на цілісність і недоторканність України, масових заворушень, захоплення і блокування державних установ, диверсій, незаконного позбавлення волі відкрила Генеральна прокуратура за останній час.

Сан Саничу, де ви?

Сан Саничу, де ви?

Більше року знадобилося, аби підозрюваного в організації резонансних провокацій у квітні під час мирного зібрання на Театральній площі Черкас оголосили в розшук. Тоді серед людей з’явилися «тітушки» у білих футболках iз провокаційними написами «Бий жидів!».

Стережи автомобілі

Стережи автомобілі

Гучним викраденням автомобілів просто з-під вікон жителів кіровоградських багатоповерхівок, котрі почалися в місті останнім часом, покладено край. Тамтешні правоохоронці таки вистежили зловмисників, завдяки яким зникали «сталеві коні» місцевих жителів.

Всі статті рубрики