Велика риба — гарна юшка

Велика риба — гарна юшка

Червонокнижну «цар-рибу» урочисто відпустили у вільне плавання на території рибгосподарств Білозерського та Цюрупинського районів, що на Херсонщині. Мальків випускали в річку пізно вночі, що забезпечило комфортний температурний режим, а також значно знизило ймовірність загибелі малька від птахів та хижої риби.

Назад дороги немає?

Назад дороги немає?

Через ситуацію на сході щодня виникають нові питання, на які складно, а інколи неможливо знайти відповідь. Так, на цьому тижні у низки дитячих оздоровчих санаторіїв закінчився термiн заїзду дітей. Перевагу у виділенні бюджетних путівок було надано дітям iз зони АТО. Їм не тільки покращували здоров’я, а й захищали життя.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ангели війни

Ангели війни

Лікарі й медсестри Слов’янська, Краматорська та інших населених пунктів Донбасу з початку АТО працюють в екстремальних умовах. Коли запаси пального у Слов’янську закінчилися і жодна заправка не працювала, водіям карет «швидких» доводилося прориватися через блокпости по бензин та дизпальне до сусіднього Краматорська. Неодноразово — під обстрілом.

Схiд дожене?

Схiд дожене?

Зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію в країні, цього року на додаткову сесію ЗНО прийшло вдесятеро більше бажаючих, аніж минулого. Так, із 35 тисяч зареєстрованих абітурієнтів iз Донбасу на сьогодні склали тести лише 20 тисяч. 15 тисяч чекають на ще одну сесію, яка, за словами координатора кампанії спостереження ЗНО від громадської організації ОПОРА Ольги Стрелюк, таки має відбутися: «Зрозуміло, що такі випадки — призначення третьої незапланованої сесії ЗНО — можуть бути лише в надзвичайних ситуаціях.

Смачно, як удома

Смачно, як удома

На сайті shadylady.com.ua детальніше. Російські та кримські власті вкотре змушені змінювати політичну доцільність на практичну необхідність. Наша газета раніше вже писала, що спочатку, в середині травня, за розпорядженням Росспоживнагляду, продубльованим головним кримським санітарним лікарем, під заборону потрапив майже весь український молочний імпорт, а також продукція «Рошен».

І до «Біса» ж їх

І до «Біса» ж їх

Співробітники Харківського обласного управління СБУ отримали незаперечні докази причетності російських спецслужб до організації на території України терористичних операцій. Днями вони затримали двох диверсантів, які пройшли зразковий вишкіл у кримському тренувальному таборі, організованому ГРУ Збройних сил РФ.

А суддi хто?

А суддi хто?

Такий вердикт виніс 7 липня Лефортовський суд Москви. Правозахисники українського митця вважають рішення незаконним і планують його оскаржити, адже режисера судили від імені Росії кримські суддя, прокурор і адвокат, які не мали на той час громадянства РФ.

Всі статті рубрики