Справжнє звiрство

Справжнє звiрство

Трагедія сталася на території приватного фермерського господарства в селі Ісківці Лубенського району, що на Полтавщині. У місцевого фермера Віталія Кузьменка в металевій клітці-вольєрі жив бурий ведмідь, якому, за словами господаря, — два роки.

Вага принципу

Вага принципу

Майже сто далекобійників перекрили вантажівками магістральну трасу Миколаїв—Вознесенськ—Ульяновка в районі села Коблево і зажадали притягнути до відповідальності інспекторів ДАІ за хабарництво.

Словом чи вогнем?

Словом чи вогнем?

Сьогодні о десятій ранку спливає часовий проміжок, відведений на так званий план «А» (який передбачав режим припинення вогню та реалізацію мирного плану Президента Петра Порошенка). Що далі? Розвиток подій передбачає лише два варіанти.

Якщо Батьківщина — то синьо-жовта

Якщо Батьківщина — то синьо-жовта

Жінку з мечем на Дніпрових схилах освітлять у синьо-жовті кольори національного прапора і прикрасять українськими орнаментами. Грандіозне світлове шоу розпочнеться 28 червня рівно о 21.30 і триватиме до 23.30.

Бої без правил

Бої без правил

Кров на підлозі, потрощені вікна і двері, сльозогінний газ, розбиті й обгорілі меблі. Такі наслідки побоїща, яке влаштували радикально налаштовані молодики у столичному готелі «Турист». Однi стверджують, що це були спецiально найнятi для погрому «тiтушки» в балаклавах, iншi — що це активісти Майдану разом з одним з очільників Соціал-національної асамблеї, депутатом Київради Ігорем Мосійчуком.

Усе вище, і вище, і вище...

Усе вище, і вище, і вище...

Після того як уряд наказав підприємствам готуватися до режиму жорсткої економії у зв’язку з відімкненням російського газу, школу економії доведеться проходити і всім громадянам України — з 1 липня у півтора-два рази зростуть тарифи на воду та водовідведення. Тож або відкривай гаманець, або економ.

Відійшов «від мікрохвона»

Відійшов «від мікрохвона»

Про смерть Івана Плюща Олександр Зінченко, історик та журналіст, написав у своєму Фейсбуці так: «Пішла епоха. З ВАЮ (Віктором Ющенком. — Авт.) з минулого року намовляли Івана Степановича записати довге інтерв’ю. Не схотів, узяв усе з собою».

Всі статті рубрики