НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Де стрімкі «потоки»...

Де стрімкі «потоки»...

Минулої неділі прем’єр-міністр Болгарії Пламен Орешарський розпорядився призупинити всі роботи в рамках проекту «Південний потік» — газопроводу в обхід України, яким Росія транспортуватиме «блакитне паливо» до країн Єврсоюзу через Болгарію, Сербію, Угорщину, Словенію та Італію.

Маневри за маневри

Маневри за маневри

У країнах Балтії та Польщі вчора стартували міжнародні навчання Saber Strike-2014, організовані сухопутними силами НАТО в Європі. Як повідомляє «Німецька хвиля», у маневрах, які триватимуть до 20 червня, візьмуть участь понад 2000 військовослужбовців із дев’яти країн НАТО, серед яких — США, Канада, Данія, Фінляндія, Велика Британія.

Генерал і економіка

Генерал і економіка

У Каїрі минулої неділі відбулася церемонія інавгурації нового президента Єгипту, генерала Абделя Фаттаха ас-Сісі. Як повідомляє Бі-Бі-Сі, новообраний глава держави прийняв присягу в будівлі Вищого конституційного суду.

За Путіна! За Сталінград!

За Путіна! За Сталінград!

Поки переважна частина цивілізованого світу порівнює дії Володимира Путіна з діями Адольфа Гітлера, Кремль за посередництва засобів масової пропаганди проводить для російського народу кардинально протилежні паралелі.

Всі статті рубрики