У Європу — на велосипеді

У Європу — на велосипеді

Дні Європи в Україні кожен відзначав по-своєму. Європейська партія України під проводом Миколи Катеринчука з нагоди цих днів влаштувала велопробіг, у якому взяли участь партійці-кандидати від цієї політсили до Київської міської ради.

«Круглий стіл»: харківський формат

«Круглий стіл»: харківський формат

У суботу в Харкові відбувся другий етап «круглого столу», старт якому дали минулого тижня в Києві. Представницький рівень заходу був майже той самий, що й у столиці (звісно, з додаванням місцевого чиновництва).

Червоні йдуть у мінус

Червоні йдуть у мінус

Словесна дуель лідера КПУ Петра Симоненка та спікера ВРУ Олександра Турчинова, яка відбулася минулого тижня, може мати неприємне для Петра Миколайовича продовження. Заанонсувавши в запалі гніву намір домогтися заборони КПУ, Турчинов (він же — в.о.Президента) слова дотримав.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Крим ще без Нюрнберга

Крим ще без Нюрнберга

Пам’ятні заходи до 70-х роковин депортації кримськотатарського народу відбулися, не сказати б, в екзилі — просто у столиці держави, корінним народом якої є кримські татари. Біда об’єднує. Отож український центр нарешті звернув увагу на цих своїх громадян-патріотів, а кримські татари змогли відчути, що їхня батьківщина — це і вся Україна.

Репресії для татар

Репресії для татар

Самопроголошена влада Криму збирається посилити репресії проти кримських татар. Це стало очевидним після заборони на в’їзд до Криму Мустафи Джемілєва та подій навколо вшанування 70-ї річниці депортації татар, коли останнім заборонили масові зібрання з цього приводу.

А над головою — бойові вертольоти

А над головою — бойові вертольоти

Обліт по колу пари червонозіркових Мі-8 над сімферопольським мікрорайоном Мар’їно розпочався минулої неділі рівно о восьмій ранку. Саме тоді народ із кримськотатарськими прапорами висувався із сіл Добровської долини у напрямку парку «Салгірка», де був запланований дозволений місцевими властями молебень біля меморіального знака жертвам депортації.

Всі статті рубрики