Дзеркальна сімка

30.04.2014
Дзеркальна сімка

Числом України є сімка. Це число істини, космічної енергії, удачі, філософського пошуку.

Світом нині править істина, тому вже восени, з нумерологічної точки зору, все потаємне і приховане мусить стати явним. Арифметика тут дуже проста: складіть докупи цифри 2014 року, і в сумі отримаєте сімку — число високих космічних енергій, що зриває маски з неправди і ставить під сумнів моду на рожеві окуляри. Для України реальність в істинному світлі нині особливо актуальна, бо все та сама сімка була обрана долею як число, що визначає основну ціль створення нашої держави. Резонанс персонального із загальним — знаковий уже сам по собі, але він може принести як благо, так і проблеми.

Вдивляюся в тебе, мов у дзеркало

Українське життя останнім часом нагадує калейдоскоп, де одна картинка пересипається в іншу, до якої ми теж не встигаємо звикнути. Нетривкий пісок під ногами змушує «гуглити» метафізичні пророцтва, бо розум більше не здатний опановувати реальність. Знову стало модним твердження деяких астрологів про те, що незалежність в Україні була проголошена в «неправильний» день і що було б добре «переголосувати» її заново. Але чи справді колесо фортуни у день народження нашої держави повернулося до нас фатальним боком? І оскільки дата 24.08.1991 року — це перш за все числа, для надійності вердикту можна вдатися ще й до нумерології, як до більш простого і точного вчення.

Навіть недосвідченого погляду достатньо для того, аби зайвий раз переконатися у тому, що в світі нічого не трапляється випадково. Тим більше не може бути випадковістю день народження самостійної держави. У даті іменин України теж немає нічого такого, щоб могло вважатися не нашим. Узяти хоча б число 24, яке в сумі дає шістку і за нумерологічними мірками вважається характеристикою душі «іменинника». Володар цієї числової вібрації такий собі землероб iз талантом дизайнера, який поєднує в собі «красиве і корисне», або, умовно кажучи, невідомо з якої причини любить висаджувати на власному городі разом iз картоплею та гарбузами рядочок чорнобривців. Ще він — біблійний самаритянин, здатний потурбуватися про ближнього як про самого себе, бо має добре серце і шанує родинні цінності. Взірцевим українцем у «самаритянському» сенсі можна назвати відомого козака Михайла Гаврилюка з київського Майдану, якого спецназівці спочатку жорстоко били, а потім голим водили на морозі під клацання відеокамер. Гідність, з якою тримався цей чоловік, стала хрестоматійною подією минулої революції, але й вона помітно зблідла на тлі наступного вчинку героя: він узяв і вибачив свого кривдника, якому реально світила в’язниця. А як інакше? У затриманого ж є мати і вагітна дружина...

Ще одним знаковим числом для України стала трійка, що характеризує успадковані від предків якості. Вищі сили, «визначивши» нації саме таку генетичну основу, побачили в ній радісне, говірке, удачливе дитя Бога, яке понад усе прагне до творчого самовираження. Мистецькі таланти, які українці зараз демонструють на численних телевізійних шоу, — абсолютно природна річ, успадкована з глибини віків. Зайвою театральністю переповнена у нас навіть політика, де виступи ораторів нерідко перетворюються на запальні моновистави з глибоким переживанням поточного моменту. Класичним українцем у цьому сенсі можна назвати депутата Олега Ляшка, який народився у день трійки. То він вила візьме в руки, то живу худобину приведе до парламенту, а то й геніально ввійде у роль героя, який мужньо вполював сепаратиста і готовий у його особі символічно викорінити це вселенське зло. «Трієчна» вібрація (число життєвого) є ключовою і для Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, що дозволяє йому артистично тримати увагу аудиторії навіть тоді, коли проголошує вбивчі для соціальної сфери економічні програми. Виступ у студії Савіка Шустера, коли новий господар Кабміну вперше публічно озвучив своє «не обіцяю покращення ні завтра, ні післязавтра», можна сміливо назвати класичним бенефісом трійки, володар якої замість праведного гніву викликав у зачарованого залу скупу сльозу і щире співчуття. Закостенілого дідуся Азарова та ж сама аудиторія за цю новину втопила б у морі сарказму. Правда, для політики трійка може бути і мінусом, бо дає схильність до гострих багатослівних дискусій, у ході яких складно відділити зерна істини від пустої полови і провести чітку межу між здоровою артистичністю і театральною клоунадою.

Мету ж створення Української держави і її головні якості характеризують вібрації сімки. Це число істини, космічної енергії, удачі, високого професіоналізму, філософського пошуку, науки, містики, добровільного прийняття жертовності. Україну можна порівняти з велетенським дзеркалом, заглянувши в яке, кожен ризикує побачити своє справжнє обличчя. Саме тому нечисті на руку правителі неминуче будуть виставлені у нас на загальну ганьбу з усіма своїми золотими батонами, а друзі та вороги міжнародного рівня проявляться, мов на рентгені, у своїх істинних намірах. Скажімо, без України світ, можливо, й досі не розгледів би в Путіні нового Гітлера; Європа й далі не помічала власної неповороткості й боягузтва у прийнятті доленосних рішень, забувши, з якою блискавичною швидкістю фашисти пройшли її територією на початку минулої війни, а США не усвідомили, наскільки важливим є прикриття тих, які за свій потенційний захист наперед заплатили безглуздо високу ціну. На українську кризу ніхто не зможе заплющити очі, бо тоді доведеться з ганьбою відвести погляд убік. Світ або знайде кардинально нову формулу співіснування, або скотиться у прірву. Сімка — число істини, тому дзеркало України в рік, що в сумі теж дає цю числову вібрацію, апріорі не може бути кривим.

Ми просто його проблема

Важко повірити, але, з нумерологічної точки зору, в України та її нинішнього кривдника Володимира Путіна насправді багато спільного. Їх «ріднить» усе та сама сімка, як число головної цілі життя. Вочевидь саме тому на рівні підсвідомості російський «імператор» не сприймає сусідню країну як чужу територію і по-дитячому ображається за нерозділену прихильність. Причому з нас беззавітну любов до себе він готовий вибивати силою, але сам любити не вміє.

Утім, обравши для свого возвеличення тотальне приниження України, пан Путін фактично підписав собі вирок. Вирахувати цей крах нескладно. У нумерології є таке поняття, як число проблеми. Це свого роду урок, не засвоївши який, людині складно виконувати свою життєву програму. За неймовірним збігом обставин у президента РФ фактично до кінця днів таким викликом буде знову ж таки сімка, що є числом життєвого шляху як його самого, так і України. Тобто в разі, якби Путіну спало на думку мірятися силою із Заходом на якійсь іншій території, світова криза могла б не набути таких глобальних масштабів, але й світ не навчився б жертвувати чимось приватним заради порятунку цілого. Незасвоєний персональний урок президента РФ став проблемою для всіх, тому у відповідь він, найвірогідніше, отримає повну ізоляцію, що є однією із ключових характеристик негативних якостей сімки. Йому було б добре зупинитися вже зараз, але якщо він цього не зробить, то в травні може накоїти ще більшого лиха. У результаті, починаючи з червня, навіть зазомбовані ним росіяни почнуть поступово приходити до тями й серед них, не виключено, з’явиться, умовно кажучи, маленький хлопчик iз відкритим серцем, який вигукне класичне: «А король-то голий!». Аналогія з крихіткою Цахесом для багатьох стане шоком, тому Майдан на Красній площі може стати матеріалізованим страхом новоявленого «імператора».

До речі, замисливши похід проти України, Володимир Путін згрішив ще проти одного числа — дев’ятки, яка є кульмінаційною вібрацією останнього періоду його життя. Будучи цифрою найбільшою з однозначних, вона б могла дійсно принести йому славу політика масштабного рівня, чого він так наполегливо прагне, але для цього йому треба бути безкорисливим філантропом і захисником скривджених, а не маніпулятором і грубим завойовником. «Турбуючись» про російськомовне населення України, Путін одягає всього лише маску дев’ятки, з якою насправді не має нічого спільного. Аби зрозуміти, що його може чекати попереду, достатньо озвучити нумерологічну характеристику цього числа: дев’ятка стоїть на найвищій вершині планети, звідки два шляхи — або ти намагаєшся йти до Бога, або з тріском котишся в прірву. З даною вібрацією усе стає масштабним — і добро, і зло. Вибір між ними — момент істини, який фатально формує долю.

Мало здаватися. Треба бути

Із цим чудовим числом, до речі, не склалися добрі стосунки і в лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко, що має дев’ятку в якості дня народження, мети життя і нинішнього особистого року. Образ турботливої захисниці, в якому екс-Прем’єрка після звільнення прийшла на Майдан, нагадав вихід талановитої актриси на чужу сцену без репетиції. Тут немає нічого дивного: грати роль матері Терези (вона вважається хрестоматійним втіленням згаданої вібрації) і бути нею насправді — дві великі різниці. У відповідь довелося почути закономірне: «Не віримо!». З президентством у пані Юлії теж може не скластися, бо в персональний рік дев’ятки краще щось завершувати, а не починати. У результаті на розвиток нової справи кандидатці забракне енергії, тому в разі її обрання Україні, можливо, невдовзі доведеться проводити нові вибори.

Набагато краще йтимуть справи, з нумерологічної точки зору, у її головного конкурента Петра Порошенка. Основу особистості цього політика складає ключова для України сімка. Це означає, що він уже має потенціал, який може принести користь нашій державі. До того ж числом життєвого шляху пана Петра є числова вібрація природженого дипломата і миротворця, у якого є реальний шанс згладити гострі кути суспільних непорозумінь і нарешті об’єднати націю. Правда, для цього йому доведеться стати не лише главою держави, а й духовним лідером країни і постійно боротися з власною гординею.

  • Восьмий рік Президента

    Чергове «все пропало» в Україні проходить під личиною панамського синдрому. Ключове слово в цій історії саме «чергове», бо перепусткою на владний олімп нашим політикам традиційно служать саме апокаліптичні агітки. І >>

  • Обмін планетами

    Древні космодроми, що збереглися на нашій планеті, красномовно доводять як мінімум «туристичну» або наукову цікавість прибульців до життя заселеної Землі. Вони тут були, і цей факт, що підтверджений абсолютно зримими доказами, заперечити складно. >>

  • Розквiтнуть мiста-сади

    Розповідь ученого, який бачив майбутнє. «Свідомо» продовжує публікувати історії Олександра Харченка — фізика-ядерника, який стверджує, що на минуле Різдво, 7 січня, зміг порушити закон збереження імпульсу і на кілька годин потрапив в Україну 2028 року. >>

  • Розквiтнуть мiста-сади

    Журналісти записали розповідь ученого, використовуючи поліграф — детектор брехні. А після цього довго сперечалися, чи потрібно ділитися почутим... Фізик-ядерник Олександр Харченко стверджує, що йому вдалося побувати в майбутньому. >>

  • Усе буде на П’ятірку

    Наприкінці 2016 року в Україні вже нічого не буде по-старому. Для реформ, які встигли перетворитися на «заговорені» міфи, нарешті настав сприятливий час. Зміни прийдуть в усі сфери нашого життя, але скористатися ними зможуть лише ті, хто сам готовий перебудувати себе на новий прогресивний лад. Консерватори й далі оплакуватимуть стару систему, проклинаючи «безлад». >>

  • Парад близнюків і дзеркальних двійнят

    Наші агресивні північні сусіди запевняють, що Росія на території Донбасу воює з самою Америкою, а Україна у цій епічній борні — щось на кшталт борошна між глобальними жорнами. Вочевидь, таке припущення додає їм внутрішньої величі й служить доказом гучно розрекламованого процесу вставання з колін. >>