Квартира, про яку тільки мріяли

Квартира, про яку тільки мріяли

В Україні впроваджуються програми з забезпечення житлом повнолітніх дітей–сиріт та позбавлених батьківської опіки. Наприклад, у Волинській області, яка першою розпочала відповідну програму, торік 50 повнолітніх дітей–сиріт отримали соціальні квартири. Цьогоріч на реалізацію програми передбачено 4 млн. гривень.

Метро — не для народу

Метро — не для народу

Третій день усі станції столичного метрополітену закриті для пасажирів. Таблички на дверях повідомляють, що «метрополітен не працює через технічні причини», хоча ще у вівторок очільник КМДА Володимир Макеєнко заявив, що метро паралізоване «через загрозу терористичного акту» і відновить роботу лише після того, як ситуація в столиці стабілізується.

«Учітеся, брати мої!»

«Учітеся, брати мої!»

Дев’ятнадцять днів поспіль. Так довго вірші Тараса Шевченка без перерви ще ніколи не звучали. Рекорд вирішили поставити студенти і викладачі Національного університету «Острозька академія», на один день перевершивши рекорд мексиканців. Саме так в Острозі вирішили відзначити 200–річчя з дня народження Кобзаря.

Пшениця на вагу золота

Пшениця на вагу золота

Золотовалютні запаси України, які нині витрачають на виплату зовнішніх боргів та підтримку курсу національної валюти, найближчим часом будуть поновлені. «Приблизно на 20 млрд. доларів», — сказав в.о. Прем’єр–міністра України Сергій Арбузов. Джерело надходження — експорт сільгосппродукції.

Всі статті рубрики