У зоопарку все спокійно?

У зоопарку все спокійно?

Євген Кирилюк не збирається йти з посади директора київського зоопарку. Про це він заявив журналістам у понеділок під час прес–конференції. Адвокатом директора виступив і екс–мер столиці Олександр Омельченко, який запевнив, що оголошення в.о. голови КМДА Анатолієм Голубченком конкурсу на вакантну посаду директора, озвучене під час січневої інспекції звіринця, було дещо поспішним.

Весна спитає про дороги

Весна спитає про дороги

Весняне тепло, яке звільнило дороги від снігу, вкотре нагадало про проблеми зі станом доріг. Голова Державного агентства автомобільних доріг України Євген Прусенко зазначив, що минулого року з бюджету було профінансовано лише 32% від запланованих ремонтних робіт, і пообіцяв уже найближчим часом почати виправляти ситуацію.

Чернігівські відморозки

Чернігівські відморозки

Чернігівська міліція затримала групу підлітків, яких підозрюють у нападах на людей, пограбуваннях і вбивствах. Поки що доведено, що від рук банди постраждало щонайменше шестеро чернігівчан, двоє з них загинули, інші потрапили до лікарні.

Криваве вугілля

Криваве вугілля

Аварія з людськими жертвами на шахті «Північна» державного підприємства «Макіїввугілля» сталася в понеділок ввечері, приблизно о 20.38. За попередньою версією, причиною надзвичайної ситуації став викид газоповітряної суміші (метану) на глибині 815 метрів. У цей час на дільниці перебувало 88 людей.

Всі статті рубрики