Кінець «Доктора Пі»

Кінець «Доктора Пі»

Сихівський районний суд Львова засудив Андрія Слюсарчука, відомого як «Доктор Пі», до восьми років позбавлення волі та матеріальної компенсації постраждалим. Його визнали винним за статтями «незаконна лікувальна діяльність», «убивство через необережність», «шахрайство» та підробка документів.

Нирки на імпорт

Нирки на імпорт

Днями Тернопільський суд визнав 30–річного молодика винним у здійсненні незаконної угоди щодо «передачі людини з метою вилучення у потерпілого органів чи тканин для трансплантації чи насильницького донорства». Відтак торговця людськими органами, обвинувачуваного, згідно з ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу, позбавлено волі на три роки з конфіскацією майна.

Шахраям до вподоби смартфони

Шахраям до вподоби смартфони

Шахрай впевнено вибрав собі техніку в одному із сумських магазинів і почав розраховуватися, пред’явивши картку іноземного банку. За кілька хвилин стало зрозумілим, що наступні покупки чоловік здійснить не скоро.

З легкою парою, за легкі гроші

З легкою парою, за легкі гроші

Прибутки від бажаючих попаритися та помитися, мабуть, не дуже задовольняли адміністрацію однієї зі столичних саун. Тож, щоб заробити у рази більше, адміністрація «парилки» самостійно підбирала штат повій i забезпечувала їх клієнтами.

Всі статті рубрики