Багатий бідному не товариш

Багатий бідному не товариш

З початку фінансової кризи у Греції її найбагатші громадяни вивели на свої закордонні рахунки в офшорах 54 мільярди євро. Такі дані навів голова Департаменту в справах фінансових та економічних злочинів міністерства фінансів цієї країни Стеліос Стасінопулос.

Безбожний біженець

Безбожний біженець

Отримати притулок принаймні в одній державі Євросоюзу відтепер можна не лише з політичних, а й із питань свободи совісті. Влада Великої Британії надала політичний притулок молодому афганському атеїсту, визнавши, що на батьківщині йому може загрожувати смерть, повідомляє сайт «Британської асоціації гуманістів».

«Червоний» континент

«Червоний» континент

На південному сході Австралії, де зараз триває літо, з початку тижня встановилася надзвичайно спекотна погода. У Мельбурні, де триває Відкритий чемпіонат Австралії з тенісу, через спеку стало погано кільком гравцям та одному працівнику на кортах.

Київ—Варшава — спільна справа

Київ—Варшава — спільна справа

У неділю, 19 січня, на столичному Євромайдані відбудеться музичний телеміст Київ—Варшава під гаслом «Польща — за вільну Україну». Його організовують два телеканали: TV Republika з польського боку та ЕспресоTV — з українського.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Містер СРСР–2013

Містер СРСР–2013

...У 2007 році, даючи інтерв’ю ЗМІ країн «Великої вісімки» (з нагоди саміту G8 у ФРН), президент Росії Володимир Путін несподівано впав у доволі грайливий тон. І повідав пресі, що він — єдиний у світі справжній демократ («іншого такого просто нема»), додавши одну зі своїх крилатих фраз: «Одна була надія — на хлопців з України, але й ті повністю себе дискредитували, там справа йде до суцільної тиранії...

Всі статті рубрики